nb1.hu

Eufória: óriási ünneplés a kiütéses siker után – videó

Hatalmas skalpot szereztek.

Sényő-Carnifex FC-Cegléd 5-1 (2-1)
Sényő, 200 néző, v.: Kovács T. (Bőhm, Farkas).
Sényő: Gazsi – Szokol, Klepács, Bodó, Lakatos L., Boros, Lizák (Barcsay), Fabu, Kapacina V. (Fenyőfalvi), Kapacina K. (Kristófi), Márton. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.
Cegléd: Tulipán – Bagó, Makrai, Krajcz (Cseh), Bodó P., Kun (G. Bíró), Juhász, Pesti, Kovács (Kelemen), Szilágyi, Markó. Edző: Schőn László.
Gól: Kapacina V. 2, Lizák, Kristófi, Barcsay, illetve Makrai.
 
A Sényő az egyik bajnokesélyesnek tartott csapatot, a Ceglédet fogadta az NB III Keleti csoportjában. Ennek ellenére a sényőiek már a meccs elején megszerezték a vezetést, Kapacina lövése után kipattant a labda Tulipánról, Lizák pedig jókor volt jó helyen. Kapacina duplázta meg a sényőiek előnyét egy fejessel. Az első félidőben egy szögletet követően Makrai tudott szépíteni.
 
A második játékrészben egy sarokrúgás után a sényőiek is beköszöntek, majd a csereként beszálló Kristófi is betalált. A végeredményt Barcsay állította be, a Sényő fölényes diadalt aratott. Az 5-1-es siker után nem meglepő, hogy a hazaiak nagy ünneplést csaptak az öltözőben.
 

Imrő László szerint a játékosai nagyon jó százalékban értékesítették a helyzeteiket.
 
"Nagyon készültünk erre a mérkőzésre, nagyon szerettünk volna nyerni, bár ez mindig így van. Ezen a meccsen minden sikerült, amit elterveztünk. Talán egy gólhelyzetünket nem tudtuk gólra váltani, az összes többit értékesítettük. Gratulálok az egész csapatnak, mert nemcsak játékban, hanem hozzáállásban is a maximumot nyújtották a fiúk. Külön kiemelném az ellenfél második félidei hozzáállását, mert három egynél is mentek előre. Gratulálok nekik és további sok sikert a folytatásban!" – fogalmazott a hazai együttes trénere.
 
Schőn László a lefújás után arról beszélt, hogy a Cegléd nagyon rossz felfogásban futballozott a hétvégén.
 
"Gratulálok a Sényőnek, ezen a mérkőzésen nem túlzott a négy gól különbség. Nagyon indiszponáltan, enerváltan, rossz mentalitással futballoztunk egy lelkes hazai csapat ellen. Sajnos, van ilyen a futballban" – nyilatkozta Schőn.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC