nb1.hu

ETO: A korábbi újpesti játékos várhatóan januárban lesz bevethető

Győr – Tajthy Tamás: Már alig várom, hogy újra labdába rúghassak.

Tajthy Tamás nyáron csatlakozott az ETO FC Győrhöz, de érkezését követően a Salgótarján elleni második felkészülési mérkőzésen súlyos sérülést szenvedett. A középpályás, azóta túl van már a felépülés első szakaszán és várhatóan télen állhat újra a csapat rendelkezésére.

 

„Egy szerencsétlen ütközés következtében elszakadt a keresztszalagom, mondanom sem kell, hogy nem így terveztem. Először is szeretném megköszönni Radó Krisztina munkáját hogy ilyen profin és odaadással végezte a kezelésemet, aminek meg is van látszata” – mondta a klub honlapjának a korábbi újpesti közáppályás:

 

– Volt már komolyabb sérülésed ezt megelőzően? 

– Szerencsére az eddigi sérüléseimről nem nagyon tudnék mit mesélni, hiszen a pályafutásom során csak egyszer szakadt el részlegesen a bokaszalagom. Inkább ez a mostani komolyabb sérülés, ami nagyon megviselt lelkileg. Nehéz volt feldolgozni, de az itt dolgozó szakemberek mellettem állnak és minden segítséget megkapok a mihamarabbi felépülésem érdekében, ezért nagy köszönet jár mindenkinek.

 

– Hogy épül fel egy edzés, milyen ritmusban zajlik a heti munka?

– Általában az elején stabilizációval kezdünk, majd térdmobilizációs gyakorlatok következnek, ez a fő része az edzésnek és mikor elértük a kívánt eredményt a térdemmel kapcsolatban, elkezdődhetett az izomépítés. Minden nap van edzés, ami meglehetősen megterhelő, de muszáj végig csinálnom, hiszen mindezt magamért és az ETO-ért csinálom, hogy mikor visszatérek, gőzerővel segíthessem a csapatot abban, hogy elérjük a közös célunkat

 

– Milyennek látod a rehabilitációs körülményeket a klubnál?

– Nagyon meg vagyok elégedve a rehabilitációs részleggel. Minden adott a felépülésemhez, gyógyulásomhoz. Korszerű gépek vesznek körül, tényleg nagyon elégedett vagyok. Már alig várom, hogy újra labdába rúghassak.

 

– Várhatóan mikor leszel újra bevethető állapotban?

– Az állapotomról csak néhány szót szeretnék ejteni. Nagyon gyorsan és rendkívül jól haladok, viszont ez egy olyan sérülés, amit nem szabad elsiettetni. Egy hete már Gál Bence, rehabilitációs edzővel is megkezdtem a munkát, kinek személyében szintén egy kiváló szakembert ismerhettem meg. Ha tehetném, már november végén csatlakoznék a csapathoz, hogy újra szokjam a légkört, de véleményem szerint csak januárban leszek teljesen bevethető állapotban, ami a tétmeccseket illeti. Még egyszer köszönök mindent, hálás vagyok mindenkinek, hogy ennyire támogatnak! Hajrá ETO!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC