ESMTK: új szerződések - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

ESMTK: új szerződések

Bíró Ádám - 2020. April 11. Saturday 13:11
Kényszer szülte intézkedés.
Kép forrása: Esmtk szurkolóinak és szimpatizánsainak baráti köre/Facebook
A koronavírus miatt kialakult szituációban több magyar csapatnak kellett kényszerű intézkedéseket megtennie. Az NB III Keleti csoportjában szereplő ESMTK elnöke, Harót János elmondta, náluk is meg kellett húzni a nadrágszíjat. Harót elmondta, az ESMTK valamennyi alkalmazottjával új szerződést kötöttek. Arra is rávilágított, hogy az eddigi fizetések hatvan százalékját utalják majd át.
 
"Mint oly sokan, mi is erre kényszerültünk. A húsvéti ünnepek előtti utolsó munkanapon kötöttünk új szerződést a klub valamennyi alkalmazottjával, azaz a szakosztályokban és a létesítményekben dolgozókkal. Mindenki egységesen az eddigi fizetésének a hatvan százalékát kapja meg áprilisra, így senkit nem kell elküldenünk, valamennyi munkahely megmarad. Ez a megállapodás egyelőre egy hónapra szól, május elején ismét át kell gondolnunk az aktuális helyzetet. Az ESMTK legnagyobb támogatója Pesterzsébet Önkormányzata, amely az ismert okok miatt nem adhat annyit, mint amennyit eltervezett, de igyekszik a lehetőségeihez mérten minden segítséget megadni a klubnak" - fogalmazott Harót.
 
Az ESMTK futballistái jelenleg az ötödik helyen állnak az NB III Keleti csoportjában. A csapat az előző öt fordulóban veretlen maradt, három győzelem mellett két döntetlen teszi teljessé a mérleget. 
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!