ESMTK-Tállya: csalódott a hazaiak mestere - REAKCIÓK - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

ESMTK-Tállya: csalódott a hazaiak mestere - REAKCIÓK

Juhász Gergely - 2020. September 21. Monday 14:07
A Tállya trénere hatalmas veszteségről beszélt.
Kép forrása: mlsz.hu
A Magyar Kupa főtáblájának első fordulójában NB III-as csapatok között is rendeztek találkozókat, ilyen volt a Tállya ESMTK felett aratott győzelme is.
 
Küzdelmesen indult a találkozó, az első igazán nagy lehetőség a 12. percben adódott, amikor egy tállyai csatárt a tizenhatoson belül buktatta egy hazai védő, ami után büntetőt ítélt a játékvezető. Az ESMTK kapusa azonban jól érezte az irányt, így hárítani tudott.
 
A fordulás után viszont hamar meg tudta szerezni a vezetést a Tállya, majd egy újabb megítélt tizenegyessel meg is duplázta a vezetést. Az ESMTK még szépített ugyan, de a harmadik vendéggól megpecsételte a mérkőzés sorsát.
 
Érdekesség, hogy a Közép csoportban az ESMTK a hatodik helyen áll a tabellán, míg a Keleti csoportban a Tállya a 17., kieső helyen szerénykedik jelenleg.
 
A vezetőedzők ezt mondták el:
 
Turi Zoltán (ESMTK): ,,Csalódást okozott számomra az eredmény, még akkor is, ha ilyen összetételben még soha nem játszott a csapat. Hátul nagyon bizonytalanok voltunk, elöl pedig sorra kihagytuk a helyzeteinket. Bosszant a vereség, szerettünk volna továbbjutni."
 
Uray Attila (Tállya): ,,Kuszkó Sándor barátunk és kollégánk tragikus halála miatt a Tállya KSE dolgozói, szurkolói, vezetői és játékosai őszinte részvétüket fejezik ki családjának, hozzátartozóinak. Hiánya nagy veszteség a tállyai és a megyei labdarúgásnak. Sajnos egy kiváló edzőtársat veszített el az egyesület. Emlékét örökké megőrizzük, nyugodj békében Sándor!"
 
Erzsébeti SMTK (NB III.) – Tállya KSE (NB III.) 1–3 (0–0)
Budapest, 200 néző. V.: Valu.
ESMTK: Papp – Nagy M. (Túri), Dankó, Lipcsei, Slezák, Fehér, Kovács D., Mogyorósi, Lázár, Soós (Járvás), Komiszár (Horváth). Edző: Turi Zoltán.
Tállya KSE: Nagy M. – Tóth Sz., Fazekas (Rubish), Nyitrai (Huszti), Tóth L. (Motkó), Ohár, Szegedi, Fenyőfalvi, Bihari, Bocsi, Jano. Edző: Uray Attila. 
G.: Járvás, ill. Tóth L., Nyitrai (11-esből), Rubish.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!