nb1.hu

ESMTK: „Közhely vagy sem, a focit gólra játsszák…”

Budapest – Turi Zoltán szerint az első húsz percben el kellett volna dönteni a meccset.

Mint arról korábban beszámoltunk, az ESMTK hazai pályán szenvedett 3–0-s vereséget az MTK Budapest II együttesétől az NB III Keleti csoport nyitó fordulójában. A piros-fehérek vezetőedzőjével, Turi Zoltánnal az ESMTK szurkolóinak és szimpatizánsainak baráti köre beszélgetett az első forduló tanulságairól.

 

– Az első félidő elején több nagy helyzetünk is adódott, amiből gólokat lőhettünk volna, de nem sikerült. Sajnos a jogosan megítélt 11-es is kimaradt, így hiába játszottunk mezőnyben jobban ebben az időszakban, nem sikerült gólokra váltani a mezőnyfölényt. A második félidőben az első nagy helyzetét kihasználta az MTK, röviddel később Bodát kiállították, az emberhátrányban pedig fölénk nőtt az ellenfél. Közhely vagy sem, a focit gólra játsszák, s ha az egyik oldalon kimarad minden, az mentálisan az ellenfelet segíti. Most is ez történt. Ez első 20 percben el kellett volna tudnunk dönteni a mérkőzést a helyzeteink alapján.

 

– Készülünk a Hajdúböszörmény ellen, Boda kiállítása nem segít az ügyünkön, de mindent meg fogunk tenni, hogy minél jobb eredményt érjünk el idegenben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC