nb1.hu

ESMTK-Kozármisleny: első idegenbeli vereség – REAKCIÓ

Kettős kiállítás is volt a meccsen.

Az ESMTK hazai pályán 3-1-re legyőzte a Kozármislenyt, a vendégeknek ez volt az idei szezonban az első idegenbeli veresége.
 
Az első félidőben Kovács szerezte meg a vezetést a hazai csapatnak a 27. percben, amit Hampuk egalizált a 43. minutumban. A második játékrészben már csak az ESMTK szerzett gólt, szám szerint kettőt, előbb Horváth, majd ismételten Kovács volt eredményes. Horvát idő előtt volt kénytelen elhagyni a játékteret, az 55. percben Füredi együtt kiállított a játékvezető.
 
Jelena Richárd, a vendégek mestere, így értékelt a találkozó után:
 
,,Nem úgy kezdődött a mérkőzés, ahogy szerettük volna, az előzetes felálláshoz képest változtatni kellett már a kezdés előtt, de nem ezen múlott a mérkőzés. Az első félidőben a mezőnyben zajlott a játék, itt is, ott is voltak kisebb lehetőségek. Egy ártatlan szituációban a szélen mögénk kerültek, majd a kapura lövés után a kipattanót értékesítették. Ezt követően egyből egalizálhattunk volna, kapussal álltunk szemben, de lövés helyett pontatlan passz lett. A játékrész végén Hampuk révén egy szép akcióból egyenlíteni tudtunk. Nagyon motiváltan érkeztünk ki a második félidőre, mert nem a döntetlenért jöttünk, nyerni akartunk. Sajnos a 2. félidő elején egy újabb egyéni hiba után gólt kaptunk. Az 55. percben egy buta szabálytalanság és páros kiállítás következett, amiből nem mi jöttünk ki jól. Voltak lehetőségeink, 5 a 3 ellen vittük a labdát, egy az egyben is vittük kapusra, sokszor kerültünk a védelmük mögé, de minden lehetőségünk, ami volt, kihagytuk, vagy a beadások lettek pontatlanok. Egy ellentámadás után kaptunk egy 3. gólt, ami megpecsételte a sorsunkat."
 
ESMTK – HR-Rent Kozármisleny 3-1 (1-1)
NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés
Budapest, 300 néző
Vezette: Zimmermann M. (Flinta Z., Németh B.)
ESMTK: Menczeles – Nagy M., Túri, Lipcsei, Tóbiás – Slezák, Dankó – Lázár, Kovács D. (Soós 85.), Boda (Járvás 95.) – Horváth L.
Vezetőedző: Turi Zoltán
HR-Rent Kozármisleny: Somogyi – Ulakity (Babinszky 65.), Füredi, Kocsis – Szabó D., Horvát, Nagy E. (Juhász 80.), Márkvárt (Ángyán 89.), Turi – Kirchner, Hampuk (Csernik 89.)
Vezetőedző: Jelena Richárd
Gólszerzők: Kovács D. 27., Horváth L. 49., Kovács D. 84. illetve Hampuk a 43. percben.
Kiállítva: Horváth L 55. illetve Füredi az 55. percben.
Sárga lap: Boda 94. illetve Nagy E. 67. percben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC