ESMTK: alakul a keret - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

ESMTK: alakul a keret

NB3.hu - 2020. May 24. Sunday 14:35
Az edzések újraindításáról is nyilatkoztak.
Kép forrása: esmtk.hu

 

Az ESMTK közleménye:

 

"Az alacsonyabb osztályú magyar labdarúgó-bajnokságokban ebben az évadban már nem rendeznek mérkőzéseket, de a csapatok ezekben a napokban folytatják az edzéseket. Az Erzsébeti SMTK kerete május 25-én, hétfőn találkozik először az Ady Endre úti stadionban.

Egy héttel a koronavírus-járvány miatti korlátozások budapesti enyhítése után újra pályára lép az Erzsébeti SMTK labdarúgócsapata.

– Csoportos edzésekkel kezdenek a mieink, hétfőn, szerdán és pénteken lesznek a tréningek – mondta Harót János, a klub elnöke. – Az öltözőépületet egyelőre nem használhatják a játékosok, ezért mindenki edzésszerelésben érkezik majd a sporttelepre. A nyilvános nézőtéri mellékhelyiséget folyamatosan fertőtlenítjük, azt igénybe vehetik az edzéseken részt vevők. Az utánpótláscsapatok már az elmúlt héten is edzettek a Zodony utcai sportközpontban, hasonló feltételekkel.

A jövővel kapcsolatban arról tájékoztatta honlapunkat Harót János, hogy szeretnék együtt tartani a keretet, mert jó csapat formálódott az Ady Endre úton. A játékosokkal folytatott tárgyalások alapján a túlnyomó többségük biztosan maradt Pesterzsébeten, már csak néhányan nem döntöttek. Vannak kiszemeltek is, de legfeljebb csak posztra szeretnének igazolni, és konkrét erősítést jelentő futballistákat, azaz a szurkolók nagyrészt az előző idényben látott együttesnek szoríthatnak majd.

– Az első két-három héten két csoportra osztva dolgoznak a mezőnyjátékosok, a kapusokkal ezúttal is külön foglalkozik a kapusedző – vázolta a menetrendet Turi Zoltán vezetőedző. – Egyelőre nem tudjuk, mikor lesznek egész csapatos tréningek, és azt sem, mikor kezdhetjük a tényleges felkészülést. Sok függ attól, hogy az új versenykiírás mely időpontra tűzi ki a bajnoki rajtot."

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!