Erősített a Sopron, a Jászberény és az újonc is - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Erősített a Sopron, a Jászberény és az újonc is

Bíró Ádám - 2021. June 29. Tuesday 20:55
Hivatalos bejelentések.
Kép forrása: Makó/Facebook
Jászberény
 
"Tegnap este huszonnégy játékos részvételével megkezdte felkészülését a következő idényre csapatunk.
 
A távozók már értelemszerűen nem voltak itt, de az új fiúk annak rendje és módja szerint szerelésbe öltöztek – tudtuk meg csapatunk technikai vezetőjétől, Pikó Attilától. – Mivel időközben második számú kapusunk, Apró Ármin elfogadta a Békéscsaba invitálását, hálóőr után kellett néznünk. Szerencsére gyorsan sikerült is megállapodnunk kiszemeltünkkel, aki nem más, mint a 2002-es születésű, Fradi-nevelésű Hajnal Dénes, aki az elmúlt szezont Nagykátán töltötte. Rajta kívül új igazolásnak számít a korábban a korosztályos válogatottban (U15, U16)  is bemutatkozott, győri nevelésű, 23 éves  Sárossy Dániel is. A bal oldali védő pozícióban otthonosan mozgó fiatal a tavalyi évet az NB III-as Veszprém, illetve Gárdony gárdájánál töltötte, huszonöt bajnoki mérkőzésen lépett pályára és egy gólt szerzett.
 
Az első gyakorláson több próbajátékos is edzéslehetőséget kért, sorsukról hamarosan dönt a szakmai stáb."
 
Sopron
 
"Gólerős támadóval erősítettünk! 
 
Újabb játékos kötelezte el magát csapatunkhoz. Füleki Norbert 25 éves középcsatár, aki a Ménfőcsanak csapatától érkezett hozzánk. A tavalyi szezonban összesen 39 mérkőzésen lépett pályára és 18 góllal terhelte meg aktuális ellenfelei kapuját, amely jó szokása remélhetőleg nálunk is megmarad és ezzel sok örömet okoz majd a szurkolóinknak!"
 
Makó FC
 
"Örömmel jelentjük be első igazolásunkat! 
 
Bordás Dániel az erdélyi Csíkszereda együttesétől igazol Makóra! Dani NB2-es és NB3-as tapasztalatával fogja segíteni a csapatot!" 
 
"Köszöntjük Rózsahegyi Dominiket csapatunknál! 
 
Dominik a Szeged 2011-től csatlakozik hozzánk. A Tisza Volánnál nevelkedett középpályás a Honvéd akadémiáján pallérozódott, majd az NB3-ban és Szegeden az NB2-ben is szerzett rutint."
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!