Érkezők Érden és Balassagyarmaton, alakul a Vác - ÖSSZEFOGLALÓ - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Érkezők Érden és Balassagyarmaton, alakul a Vác - ÖSSZEFOGLALÓ

NB3.hu - 2020. July 07. Tuesday 18:55
A fél keret kicserélődik a Sajóbábonynál.
Kép forrása: erdivse.hu

 

AZ ÉRD KÖZLEMÉNYE:

 

"Noha hét játékos távozott az NB III Nyugati csoportjának legutóbbi kiírásában az élen végző Érdi VSE-től, a következő csapat már egész jól alakul.

 

Popov Patrik után további három játékos döntött úgy, hogy a következő idényben Limperger Zsolt csapatát erősíti: Honti Attila másodszor is visszatér az Érdi VSE-hez. A 26 éves jobb bekkel kezdőként is számolt a Cegléd elleni edzőmeccsen a vezetőedző, ahogy a 28 éves jobb oldali mindenes, a Taksonyból érkező Fürjes Ádám, a 18 éves, Honvédtól érkező Földesi Dominik, valamint a már bemutatott Popov Patrik is a pályán volt a kezdő sípszó elhangzásakor, ahogy a megállapodáshoz közel álló, Budafokról érkező 18 éves középpályás, Farkas Bálint is."

 

A BALASSAGYARMAT KÖZLEMÉNYE:

 

"A másodosztályból és NB III-as élcsapatoktól is igazoltunk.

Egy ideje már dübörög csapatunk nyári felkészülési gépezete, rengeteg edzés és egy gyakorló meccs is van már a fiúk lábában. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, hat új arc is együttesünkkel töltötte az elmúlt heteket, emellett pedig valamennyien be is mutatkozhattak a Siófok elleni hangoló fellépésünk alkalmával.

Időközben beindult az aktuális átigazolási szezon is, így mostanra hivatalosan kijelenthető, hogy mind a hat említett játékos nálunk folytatja pályafutását. Kiemelendő, a másodosztályból és NB III-as élgárdáktól is csatlakoztak hozzánk friss szerzeményeink közül.

Nevezetesen: Szabó Norman Csákvárról, Benkő-Bíró Norbert és Fejes János Füzesgyarmatról, Katona Bence Putnokról, Hamar Ádám Mosonmagyaróvárról, Megyeri Gábor pedig a III. Kerülettől tette át hozzánk székhelyét.

Érkezett: Katona Bence (Putnok FC), Fejes János, Benkő-Bíró Norbert (mindkettő Füzesgyarmati SK), Szabó Norman (Aqvital FC Csákvár), Megyeri Gábor (III. Kerületi TVE), Hamar Ádám (Credobus Mosonmagyaróvár)"

 

KORÁBBAN:

 

Sajóbábony: hat érkező, tíz távozó, a DVTK-tól is igazoltak

 

Vác: egy új edző, négy érkező és kilenc távozó játékos

 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!