nb1.hu

Éremeső és boldogság: szezont zártak Érden

Érd - Elégedetten mehetnek pihenni.

 

Megtartotta szokásos évzáróját az Érdi VSE NB III-as együttese – jelezte a klub honlapja. A Nyugati csoport 2017/2018-as idényének bronzérmese Diósdon, a Sashegyi étteremben vehette át érmeit, illetve a harmadik helyért járó ólomkristály vázát.

 

 

Az évzárón Novák Ferenc, az Érdi VSE ügyvezető elnöke megköszönte a csapat támogatóinak segítségét, így Érd Megyei Jogú Város önkormányzatának, a Városüzemeltetési és Városfejlesztési Kft.-nek, az Érdi Polgárőrségnek, illetve a csapat szponzorainak az egész éves segítséget.

 

„Kettéválasztanám az idényt. Az őszi szezonban nagyon összeszokott társaság voltunk, szerintem még bennünk volt az egy évvel ezelőtti lendületünk is, így holtversenyben első helyen zártunk a Kaposvárral. Utána jött egy olyan tavaszunk, amiben sok gonddal küszködtünk, különböző sérülések, betegségek jöttek. De, amikor megvolt a keretünk 90 százaléka, akkor azt nyújtottuk, amit elvárunk a csapattól” – mondta Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője, aki megjegyezte, hogy a csapat egész évben az első három között szerepelt. A vezetőedző pozitívumként megjegyezte, hogy ha mindenki egészséges, akkor jó úton van a csapat, a negatívum pedig – és erre megoldást kell találni –, hogy ha három meghatározó játékos kiesik, őket is pótolni kell.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC