nb1.hu

Érdi tehetségekkel erősíthet a Fradi

Nagy lehetőséget kaptak a fiatalok.

Az Érdnek jól sikerült az őszi szezonja, Limperger Zsolt együttese az első helyen áll az NB III Nyugati csoportjában. Az érdiek mégsem dőlhetnek hátra, hiszen a második helyezett III. Kerület hátránya csupán egy pont.
 
Az Érdnél az utánpótlás terén is jó munka zajlik, amit alátámaszt, hogy a klub hosszútávú együttműködési szerződést kötött a Fradival. Ennek értelmében a kiemelkedő tehetségekre a zöld-fehérek lecsaphatnak. Ebedli Zoltán a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, több céljuk is van. A tömegesítés az egyik fontos feladatuk, emellett a felnőtt csapatnak és az FTC-nek is szeretnének megfelelő tudású játékosokat adni. Az utánpótlás vezetője hozzátette, jelenleg megfelelő a létszám. Az is örömteli, hogy a város vezetősége támogatja a fiatalokat. 
 
Kertész Ferenc a harmadosztályban szereplő együttes kapusa, emellett a fiatal hálóőrökkel is foglalkozik. Szerinte örömteli, hogy az első csapat több tagja is dolgozik az ifjakkal. Azt tapasztalja, hogy több gyereknek felcsillant a szeme a lehetőség miatt. 
 
Kertész elmondta, szeretnék megnyerni az NB III-at. Úgy véli, ha a gárdát 1-2 poszton megerősítenék, a másodosztályban sem okozna csalódást. 
 
Az FTC minitornákat szervez majd, amelyeken a partnerei vesznek részt, és ezeken a viadalokon a gyerekek letehetik a névjegyüket.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC