nb1.hu

Érd-Vidi: reakciók

Sokan most csöppentek bele a felnőtt fociba.

 
NB III, Nyugati csoport, 1. forduló
Érdi VSE–Videoton FC II 2–1 (1–0)
Érdi VSE: Kertész F. – Bogdán, Bozsoki, Csiszár, Pintér N. – Koós (Kónya B., 81.), Pallagi, Melczer (Honti, 88.) – Kalmár (Balázsovics, 77.), Mojzer, Kelemen P.
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Videoton FC II: Németh B. – Tarnóczi, Pető (Lencsés, 59.), Mocsi, Zeke – Takács M., Szabó Bence – Kojnok (Galacs, 59.), Szabó Bálint, Pápai (Tamás A., 83.) – Komódi
Vezetőedző: Tímár Krisztián
Gól: Melczer Vilmos (13. – tizenegyesből), Koós (50.), ill. Pápai (73.)
Kiállítva: Komódi (36.)
 
„Az biztos, hogy van hova fejlődni, de ennek a három pontnak és az első meccsnek nagy értéke van, nagy lendületet adhat a csapatnak. Ennél csak jobban fogunk tudni játszani és ennél több gólt fogunk rúgni, hiszen volt több lehetőségünk, amiket nem tudtunk helyzetté alakítani. De ezeket a dolgokat ki fogjuk tudni küszöbölni, az utolsó passzok – amiket pontosítanunk kell – azok jönni is fognak” – mondta az érdiek második gólját jegyző Koós Gábor.
 
„Ezen csak javítani lehet – szögezte le kezdésnek Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője – Ami örvendetes, hogy megszereztük a három pontot. Innen, amire figyelni kell – főleg, ha emberelőnyben vagyunk –, hogy folyamatosabb játékot játsszunk. Kapkodtunk, kerestük az utolsó passzt, olyan helyzetekben, amikor a társ nem volt felkészülve. Van mit javítani, de fontos, hogy a Videoton FC II egy nagyon jó társaság és egy jó csapatot győztünk le” – fogalmazott az Érdi VSE vezetőedzője.
 
„Sok játékosomnak ez volt az első felnőtt mérkőzése. Sokan most csöppentek bele a felnőtt labdarúgásba, ez meg is látszott a teljesítményükön. Rutint kell szerezni, sok mérkőzést kell játszani, hogy ezeket a hibákat kijavítsuk, de ezen dolgozunk hétről-hétre. Reméljük, ezeket a hibákat el tudjuk kerülni és ha így haladunk, akkor el tudjuk kezdeni gyűjtögetni a pontokat és a fejlődés útjára lépünk” – mondta Tímár Krisztián, a Videoton FC II vezetőedzője.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC