nb1.hu

Érd: újabb két igazolás

Teljes a keret.

ÍME, AZ ÉRD HIVATALOS KÖZLEMÉNYE:
 
,,A pécsi nevelésű, de Dunaharasztiból érkező Varga Tamással és a Balassagyarmatról igazolt Kócsa Tamással lett teljes az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapatának 2020/2021-es kerete.
 
Újabb két játékos igazolására került pont az elmúlt napokban, ennek köszönhetően a 20 éves, pécsi nevelésű balhátvéd, Varga Tamás és a legutóbb Balassagyarmaton játszó védekező középpályás Kócsa Tamás is Érden folytatja pályafutását.
 
A 20 éves Varga Tamás Pécsen kezdte labdarúgó pályáját, ahol tíz szezont töltött, ám a 2015/2016-os idényben a Ferencvárosi TC-hez igazolt egy idényre, ahonnan a baranyaiakhoz visszatérve az NB III-as csapatban kapott jelentős szerepet. Az előző szezont viszont már nem a Mecsekalján, hanem a Dunaharaszti MTK-nál töltötte.
 
„A srácok nagyon befogadóak voltak, szóval nagyon jól telt az a pár hét, amióta itt vagyok. Bizakodó vagyok, mert egy jó közösség van kialakulóban, ezért remélem, a pályán is meg tudjuk mutatni, milyen jó csapatunk van” – kezdte a balhátvédként bevethető Varga Tamás. „Pécsen volt néhány szerencsés évem, utána viszont jött egy sérülés és kicsit megcsúszott a pályafutásom, de fiatal vagyok és sok minden van még előttem. Egyéni célom, hogy minél több játéklehetőséget kapjak a Mestertől, csapatszinten pedig, hogy minél előrébb végezzünk a tabellán” – fogalmazott a 20 éves védő.
 
Az Érdi VSE másik új igazolása az elmúlt másfél idényt Balassagyarmaton töltő Kócsa Tamás. A 22 éves védekező középpályás az UTE-nél nevelkedett, megjárta az Illés Akadémiát és a THSE-Szabadkikötő együttesét is, emellett a Rubeola FC Csömörben és Újpesten futsalozott is.
 
A két új igazolással teljes lett az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapatának 2020/21-es kerete, ahonnan a nyár folyamán nyolcan távoztak és ugyanennyi érkező mellett Fügedi Ákos és Kertész Bence az utánpótlásból felkerülve készülnek a felnőttekkel.
 
Játékosmozgás az Érdi VSE-nél (2020/21 nyár):
Érkezők: Popov Patrik (FC Dabas), Fürjes Ádám (Dorogi FC), Földesi Dominik (Budapest Honvéd-MFA), Honti Attila (Dunaharaszti MTK), Varga Tamás (Dunaharaszti MTK), Kócsa Tamás (Balassagyarmati SE)
Kölcsönbe érkezők: Farkas Bálint (Budafoki MTE), Molnár Bence (Budaörsi SC)
Az utánpótlásból felkerültek: Fügedi Ákos, Kertész Bence
Távozók: Durso Giuliano (Mosonmagyaróvári TE), Gál Szabolcs (KTE-Hufbau), Pál Szabolcs (Eger SE), Gera Dávid (BVSC-Zugló), Májer Gergő (BVSC-Zugló), Melczer Vilmos (?), Németh Gábor Vince (III. kerületi TVE), Mojzer György (Vecsési FC)"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC