nb1.hu

Érd-Tatabánya: 11-es és sérülések – reakciók

Kiváló volt az első félidő.

Remek első félidőt játszott egymással az Érdi VSE és a Tatabányai SC az NB III Nyugati csoportjának 11. fordulójában, aztán a vendégek a szünet előtt egy tizenegyesből megszerezték a vezetést, előnyüket pedig a fordulás után megduplázták és 2–0-ra nyertek.
 
NB III, Nyugati csoport, 11. forduló
Érdi VSE – Tatabányai SC 0-2 (0-1)
Gól: Kovács I. (45+1 perc – 11-esből), Krupánszki (58. p.)
 
Limperger Zsolt (Érd): „A kezdőben névileg jól néztünk ki, de azok a játékosok, akik sokáig voltak sérültek, most kezdtek volna rendbe jönni, de megint közbejött Kollega Krisztián sérülése, akit jó időre megint elvesztettünk. Nehéz ilyenkor mit mondani. Az első félidőben úgy gondolom, negyvenöt percig az volt, amit elterveztünk, volt két ziccerünk, amit nem rúgtunk be, sikerült párszor mögéjük mennünk, de a bepassz mindig rosszul sikerült. Aztán egy nagy fegyelmezetlenségből a negyvenhatodik percben kapott egy büntetőt az ellenfél és utána rohantunk az eredmény után, jobban kinyíltunk, ráadásul egyik meghatározó játékosunk, Bozsoki Imre is megsérült. Mentünk ugyan előre, de semmiféle veszélyt nem jelentettünk az ellenfél kapujára. Menni kell előre. Egységesnek kell lennünk, ilyenkor ismerjük meg a másikat, amikor rossz dolgok történnek, nem amikor minden meccset megnyerünk, szóval kiderül, hogy milyen játékosaink vannak”
 
Bekő Balázs (Tatabánya): „Idegenben nem lehet fejetlenül játszani, pláne úgy, hogy az Érdnek sok minőségi futballistája van. Az első félidőben is meg voltak az alaplehetőségeink arra, hogy pontosabban fejezzük be a játékainkat. Fegyelmezettek voltunk, bár amikor magasan védekeztünk voltak hibák, de ezt megúsztuk és a kapusunknak is voltak jó megmozdulásai. A gól az mindig jókor jön, a második félidőben próbáltunk szűkebben játszani, stabilabbnak lenni és azt hiszem, hogy jól jöttünk ki a labdaszerzésekből is. Rengeteg lehetőségünk volt, így mondható, hogy megérdemelt ez a győzelem”
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC