nb1.hu

Érd-Komárom: motiváltak a hazaiak – reakció

Revansot venne a Komárom.

 
ÍME, AZ ÉRDIEK BEHARANGOZÓJA:
 
“Utolsó mérkőzését vívja a Komárom VSE ellen 2022-ben az Érdi VSE, amely a tavaszi szezonból előrehozott 20. fordulóban december 4-én, vasárnap 13 órától látja vendégül ellenfelét az Ercsi úti Sporttelepen az NB III Nyugati csoportjában, s ezzel keretbe foglalhatja az eddigi idényt, hiszen a 2022–2023-as kiírást épp a KVSE idegenbeli 1–0-s legyőzésével kezdte.
 
Hét közben egy helyet visszacsúszott a tabellán az Érdi VSE, s jelenleg a hetedik helyet foglalja el, hiszen az ETO Akadémia hazai pályán 2–1-re legyőzte a III. kerületet a 20. fordulóból előrehozott szerdai mérkőzésén. Ennek ellenére a Pest megyeiek visszavehetik a hatodik helyet, ha az évadban másodszor is legyőzik a jelenleg 10. helyen álló Komáromot.
A felek az első fordulóban szoros mérkőzést vívtak, amely 1–0-s vendégsikert hozott.
 
Az akkori győzelem pedig megindította Kertész Ferencéket, akik 19 mérkőzés után 10 győzelemmel, két döntetlennel és hét vereséggel, 32 pontot gyűjtve állnak a hetedik helyen. A Komárom felemás őszt produkált, hiszen ugyanannyi győzelme és veresége van (7), öt döntetlen mellett. A csapat teljesítménye ennek megfelelően kissé hullámzó, hiszen a ZTE FC II-nek például hetet, a Teskándnak ötöt vágott, ellenben 7–2-es vereséget szenvedett Nagykanizsán és 4–0-ra kikapott otthon a Veszprémtől.
 
“Szeretnénk megőrizni pozíciónkat a tabellán, ehhez viszont győznünk kell. Ennek megfelelően szeretnénk játszani és itthon tartani a három pontot” – fogalmazott Ebedli Zoltán.
 
Az Érdi VSE és a Komárom VSE mostani mérkőzése a tizedik lesz a 2016–17-es idény óta. Ezek közül az érdiek hetet, a komáromiak kettőt nyertek meg. Tavaly Érden 1–1-es döntetlen, Komáromban 4–3-as vendégsiker született. Azt megelőzően  mindkétszer 1–0-ra nyertek a zöld-fehérek, a 2019–2020-as csonka évadban pedig hazai pályán 2–0-ra győztek a Pest megyeiek.. A 2018–2019-es pontvadászatban mindkét alkalommal a házigazda örülhetett a 3–1-es sikernek, míg a 2016-2017-es évadban Érden 2–0-s, Komáromban 5–2-es hazai győzelem született.
 
A december 4-én, vasárnap 13 órakor az Ercsi úti Sporttelepen rendezendő Érdi VSE–Komárom VSE mérkőzést Szilágyi Sándor vezeti, segítői Kovács Zoltán és Molnár Alex lesznek."
 
NB III, Nyugati csoport, 20. forduló
12.04., 13.00: Érdi VSE–Komárom VSE

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC