nb1.hu

Érd: kipakolt távozásáról a korábbi NB I-es játékos

Nagyon váratlanul érte a vezetőség döntése.

 

Négy szezon után távozik az Érdről a korábbi NB I-es futballista, Melczer Vilmos. Az együttes színeiben összesen 96 bajnokin 45-ször eredményes, a tétmérkőzéseket tekintve 106/50-es mutatóval rendelkező 34 éves játékos korábban az MTK, a Siófok, a Soroksár, a Budaörs, a Mezőkövesd, a Zalaegerszeg, a Dunaújváros és az Ajka kötelékében is megfordult. Szerződése június 30-án jár le, ám a vezetőség nem marasztalja, erről is beszélt a Sportszelet Online-nak adott interjújában.

 

"Csak annyit tudok, hogy június 9-én, kedden tárgyaltak a játékosokkal, a saját esetem pedig abban kimerült, amire őszintén szólva, nem is gondoltam volna: nem ajánlottak szerződést, mert a továbbiakban már nem számítanak rám. Ezt kaptam a vezetőségtől. Tényleg váratlanul ért a dolog, de azt gondolom, biztosan megvan a klub részéről ennek a miértje. Az okokkal nem szeretnék foglalkozni, a vezetőség meghozta ezt a döntést, amit én elfogadtam. Elmondták, hogy hálásak nekem az elmúlt négy évért, és én is kifejeztem a hálámat azért, hogy ebben az egyesületben szerepelhettem. Jól éreztem itt magam, az öltözőt az otthonomnak tekintettem, úgyhogy megköszöntem az eddigieket és elváltunk egymástól.

 

Amikor kijöttem az irodából, nem voltam csalódott, viszont a szerdai nap folyamán már kezdtem érezni magamon, hogy váratlanul ért ez az egész. Kerestem a helyem és persze önmagam: mi is történt? Aztán csütörtökre elfogadtam a dolgot, szembenéztem vele és elkezdtem azon törni a fejemet, miként lehet megoldani ezt az idézőjelbe tett problémát? Úgyhogy előrefelé próbálok tekinteni, nem a múlttal foglalkozni, és remélem, hogy számomra kedvezően fog alakulni a történet. Nagyon sok szép emlékem van Érdről. Az első esztendőben a kupamenetelésünk felejthetetlenre sikerült, de összességében az elmúlt négy évben mindannyiszor dobogón végeztünk, minden szezonban játszottunk legalább négy rangadót, rengeteg fontos mérkőzést vívtunk. Azért is tekintek vissza szívesen erre az időszakra, mert azt gondolom, hála Istennek, meglehetősen eredményes voltam. És ha a szívemre teszem a kezem, úgy terveztem, hogy itt is fogom befejezni. Érdre költöztem, szóval nekem ez az elmúlt négy év más volt, azaz nemcsak foci, hanem picit több is annál" – fogalmazott Melczer, aki a hónap végéig még edzésre jelentkezik a várhatóan a jövő hét folyamán kezdő csapatnál, majd továbbáll – hogy hol folytatja, egyelőre kérdéses.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC