nb1.hu

Érd: Ebedlit előléptették, változások a játékoskeretben

Hivatalos bejelentés.

Íme, a bejelentés:
 
"A napokban hivatalossá vált, hogy Balázsovics Máté és Honti Attila távozik az Érdi VSE NB III-as csapatától, míg az érkezők oldalán is vannak fejlemények.
 
Balázsovics Máté az elmúlt időszakban kevesebb játéklehetőséghez jutott az Érdi VSE-nél, ezért a Közép-csoportban szereplő Iváncsa KSE-nél folytatja karrierjét. Balázsovics a 2014/2015-ös idényben érkezett Limperger Zsolt csapatába, s egyből bajnoki címet ünnepelhetett a Pest megyei első osztályban. Ezt követően az NB III-ban három és fél szezont töltött a csapatnál, melyek alatt 17 gólt szerzett a 23 éves szélső.
 
A nyáron visszatérő Honti Attila fél év után ismét távozik Érdről. A 25 éves védő korábban két és fél idényt töltött el a csapatnál, majd 2018 telén Balassagyarmatra igazolt. Itt nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, visszatért Érdre, ám sérülései miatt nem jutott rendszeres játéklehetőséghez, ezért máshol folytatja pályafutását.
 
Ami az érkezőket illeti, az Érdi VSE-ben nevelkedő 24 éves középpályás, Májer Gergő visszatér nevelőegyesületébe. Májer a 2000-es évek első felében éveken keresztül erősítette az érdiek korosztályos alakulatát, majd Tárnokon, az FTC-nél, Diósdon, Szigetszentmiklóson is szerepelt. Utóbbi két együttesnél már az NB III-ban is bemutatkozott. Ezt követően Ausztriában is szerepelt, majd a 2017/2018-as idényben a Monorral veretlenül lett bajnok a harmadosztályban, az NB II-ben hatszor kezdőként, egyszer csereként lépett pályára.
 
A másik érkező ugyancsak az NB II-ből érkezik. A 33 éves támadó, Kollega Krisztián a Kaposvári Rákóczi FC után teszi át székhelyét Érdre. Kollega Kaposváron nevelkedett, de játszott Pécsen, Kozármislenyben, Budaörsön, Szigetszentmiklóson és Ajkán is. A 2016/2017-es idénytől ismét a Somogy megyei székhelyen szerepelt, két szezonban tizenhét gólt jegyzett, a 2018/2019-es szezonban viszont már csak a Magyar Kupában játszott kezdőként, a másodosztályban négyszer csereként kapott lehetőséget.
 
Mellettük az Érdi VSE U19-es csapatából Pintér Olivér mellett felkerült és a felnőtt csapattal készül a jövőben Bálint Ábel.
 
Változás még az NB III-as csapattal kapcsolatban, hogy 2019-től az egyesület utánpótlás-vezetője, Ebedli Zoltán lett a felnőtt gárda asszisztens-edzője."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC