Ennyi posztra igazolna a listavezető edzője - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Ennyi posztra igazolna a listavezető edzője

Juhász Gergely - 2021. December 14. Tuesday 12:42
Továbbra is a visszakerülés a cél!
Kép forrása: kbsc.hu
A tavalyi szezon végén búcsúzni kényszerült az NB II-től a Kazincbarcika, ám most ősszel egyértelművé tette a csapat, hogy az azonnali visszajutás az elsődleges célja.
 
A nyáron csak egy futballista maradt a csapatnál, továvbb kinevezték vezetőedzőnek Varga Attilát, valamint nagyszeerű igazolásokkal erősítették meg a klubot. A bajnokságban eddig 53 pontot gyűjtöttek, valamint búcsúztatták a nagy rivűlis DVTK-t a magyar kupából.
 
Varga Attila a boon.hu-nak nyilatkozott arról, hogy hogyan erősítené tovább a Kazincbarcikát a télen:
 
,,Vannak olyan posztok, ahol nincs meg az egészséges konkurencia, amit nagyon fontosnak tartok a folyamatos fejlődés miatt. Talán két-három változást tervezünk egy szisztematikus kiválasztás után posztra erősítéssel. December 8-tól a játékosok szabadságukat töltik, majd december 27-től egyéni edzésterv alapján dolgoznak január 3-ig. A csapatedzést január 4-én kezdjük. Az első két hétben itthon készülünk, majd Telkiben játszunk két edzőmérkőzést erős csapatokkal. Hét edzőmérkőzést játszunk NB I.-es, NB II.-es, külföldi és listavezető NB III.-as klubok ellen. Az első edzőmérkőzést január 12-én játsszuk, a DVSC lesz az ellenfél."
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!