nb1.hu

Élvonalba vágyó játékosok ellen bizonyíthatnak

Komoly pofon után javítana a csapat.

A deac.hu cikkét változtatás nélkül közöljük.
 
A DEAC a Szolnok elleni 5-1-es pofont követően a fiatalokra építő DVTK II. ellen próbálja kiköszörülni a csorbát. Sáfár László együttese közvetlen riválisát látja vendégül vasárnap 14.30-tól, hiszen a debreceniek a 12. helyen állnak a táblázaton, míg a miskolciak a 13. pozíciót birtokolják, a két gárda között csupán két egység a különbség.
 
A Diósgyőr legutóbb július elején vizitált a cívisvárosban, ekkor a DEAC Balogh Krisztián, Sidibe és Nagy Dávid góljainak köszönhetően 3-0-ra diadalmaskodott.
 
„Hazai környezetben nem is lehet más célunk, mint a három pont begyűjtése. Úgy vélem, ha az összpontosítással nem lesz gondunk, két vállra fektetjük a Diósgyőrt. Tisztában vagyok vele, hogy ellenfelünk keretét fiatalok alkotják, vagyis a rutin mellettünk szól, de a miskolci játékosokat hajtja a bizonyítási vágy, hiszen jó teljesítménnyel akár az első csapatba is beverekedhetik magukat. Hogy mit várok a diósgyőriektől? Valószínűleg hasonló stílust képviselnek, mint az NB I-es együttes, tehát sok futásra és rövid passzokra épül a taktikájuk. Rendkívül szoros a bajnokság, két-három győzelemmel nagyot lehet előrelépni, de egy gyengébb széria miatt komoly bajba is kerülhet egy csapat. Nekünk jelenleg csak kilenc pontunk van, de bízom benne, hogy a hétvégi találkozó után már tizenkét egység áll a nevünk mellett" – nyilatkozta Nagy Róbert, aki kitért a szolnoki bajnokira is. Ezzel kapcsolatban elmondta, mentális problémák vezettek a vereséghez, de nincs idejük keseregni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC