nb1.hu

Élről letaszítotthoz látogat az éllovas

Tovább menetel a Limperger-csapat.

Érdi VSE–Bicskei TC 2–1 (0–0)
Érd, 300 néző. 
 
Érdi VSE: Kertész F. – Kalmár, Bozsoki, Csiszár, Németh G. V. – Gera D. (Kónya B., 88.), Koós, Melczer – Pál Sz., Mojzer (Balogh Á., 93.), Kollega (Pintér N., 80.)
Vezetőedző: Limperger Zsolt
 
Bicskei TC: Füstös – Adorján (Farkas M., 80.), Sötét, Radó D., Madarász – Nagy T., Molnár V. – Erdős, Varga Z. (Dencinger, 61.), Peinlich – Rigó
Szakmai igazgató: Dragan Vukmir
 
Gólszerzők: Pál Sz. (56.), Csiszár (92.), ill. Bozsoki (87. – öngól)
 
Izgalmas meccset játszottak az érdiek a bicskeiekkel és hiába szereztek 3 gólt, mégis csak 2-1-re nyertek.
 
Az első játékrészben nem született egyetlen találat sem, de helyzetek mind a két oldalon alakultak. A második félidőt a hazaiak kezdték jobban, Pál Szabolcs szerezte meg a vezetést egy szöglet után. A meccs vége igazán izgalmasra sikerült, a mezőnyfölényben játszó érdiek védője Bozsoki Imre rosszul talált el egy labdát, így az a saját hálójában kötött ki. A vendégek öröme 5 percig tartott, egy szöglet után többen is próbálkoztak a labda kapuba juttatásával, végül Csiszár Zoltán talált be, ezzel 3 pontot szerezve a csapatának.
 
A mesterek így nyilatkoztak a meccs után:
 
Limperger Zsolt(Érd): ,,Az első húsz percben volt lehetősége az ellenfélnek is, amit a végletekig kijátszottak, de ehhez kellett a mi asszisztálásunk is. Ha azt berúgják, akkor más meccs lett volna, de nem rúgták be. Az első félidő második felétől mi domináltunk, de nem volt megfelelő a játék sebessége, nem használtuk a széleket. Így több lehetőségünk volt a második félidőben, így összkép alapján a három pont megérdemelten maradt Érden."
 
Dragan Vukimir (Bicske): ,,Gratulálok az ellenfélnek, egál meccs volt, de az Érd jobban akarta a győzelmet. Nem mondom, hogy mi nem akartuk, mert nekünk is volt lehetőségünk, amit nem tudtunk kihasználni, de ilyen a foci."
 
Ezzel a győzelemmel élre álltak az érdiek, hiszen a III. Kerület botlott Veszprémben, és jobb a gólkülönbségük az óbudaiaknál. A következő fordulóban pont Óbudára látogatnak, egy igazán érdekes rangadó van kilátásban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC