Előző csapata ellen lehet bajnok Aczél Zoltán, de marad-e? - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Előző csapata ellen lehet bajnok Aczél Zoltán, de marad-e?

Simon Zoltán - 2022. April 20. Wednesday 17:24
Már játékosokkal is egyeztettek a klubvezetők.
Kép forrása: Kozármisleny FC
„Már hétvégén bajnok lehet a HR-Rent Kozármisleny, ehhez 19 pontos előnyre kell szert tennie a Dunaújvárossal és a Balassagyarmattal szemben” - jelentette a bama.hu.
 
Az egészen kiváló munkát végző Aczél Zoltán csapatának a legjobb kieső helyen lévő Dabas-Gyón ellen kellene győznie hazai pályán, míg a két dobogósnak nem kellene győznie. Érdekesség, hogy Aczél pont a hétvégi riválistól érkezett a nyáron Mislenybe.
 
A kínálkozó lehetőségről és az NB II-es lehetőségről a megyei honlap Magyar Márk klubigazgatóval beszélgetett:
 
„- Meglepően közel van ennyi fordulóval a vége előtt a trófea, hiszen ha megfelelően alakulnak az eredmények, már most hétvégén bajnokok lehetünk. Elindítottuk a licencszerzés folyamatát, egy pontban kell hiánypótlást benyújtanunk. Szerintem papírforma szerint meglesz jövő héten ezzel kapcsolatban minden. Elkezdtük Feleki Attila tulajdonos úrral a beszélgetéseket a lehetőségekről, próbálunk költségvetést felállítani az indulás mögé. A hó végén bejelentjük, hogyan alakul a jövőnk.
 
Persze egy ilyen idény után nem csak a játékosokat, Aczél Zoltán vezetőedzőt sem lesz egyszerű megtartani, hiszen élvonalbeli egyletek figyelmét is felkelthette teljesítményük.
 
– Beszéltünk vele erről. Van benne abszolút hajlandóság a maradásra. Ő is várja, hogy milyen csapat áll össze, hogyan alakulnak a dolgok, de azt mondta, jól érzi magát a klubnál, a játékosaival – jelentette ki a tréner kapcsán Magyar.
 
A piacon már most érdemes keresgélnie a csapatoknak, hiszen az MLSZ döntése szerint jövőre már az NB II.-ben kötelező lesz játszatni egy U20-as játékost 90 percen át, így az erre alkalmas fiatalokra óriási lesz a kereslet.
 
– Már nézelődünk, beszélgetünk sokakkal. Szerencsére korábbi játékosoktól kaptunk jelzéseket, ha úgy alakul a sorsunk, szívesen visszatérnének.„
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!