Először nyert az egyik listavezető – reakció - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Először nyert az egyik listavezető – reakció

Kvanduk Bence - 2019. March 25. Monday 13:28
A sikerkovács gondolatai.
Kép forrása: szentlorincse.hu
Első tavaszi győzelmét aratta a Közép csoportot még így is élen álló Szentlőrinc a Makó ellen. A találkozó nagyon jól kezdődött a listavezető számára, már a 4. percben betaláltak vendéglátóiknak. Előnyüket a 65. percben növelték Keresztes második góljával, majd a 76.-ban Tihanyi is betalált. A hazaiak a 88. minutumban Gémes révén tudtak szépíteni.
 
Nyilvánvaló, hogy egy ilyen magabiztos győzelmet követően elégedetten nyilatkozott Turi Zsolt, a Szentlőrinc vezetőedzője. 
 
- Teljesen megérdemelten szereztük meg a három pontot. Sok mindent tettünk azért, hogy győztesen hagyjuk el a Makói létesítményt – kezdte értékelését csapata honlapjának a tréner. – Ez a játék már kicsit előrevetíti, amit tudunk. A helyzeteinket is próbáljuk nagyobb százalékban kihasználni. Az egész mérkőzést kontrol alatt tudtuk tartani, de voltak időszakok, a második félidő elején és végén, amikor a Makónak volt 10-10 perce, és egy kicsit jobban ránk jött. Végén egy góllal konstatálták, hogy itt vannak. Sok sikert kívánok a Makónak, mi pedig így folytassuk tovább!
 
A Szentlőrinc számára azért is volt kiemelten fontos megszerezni a három pontot, mert egy döntetlen is azt jelentette volna már, hogy a Szeged-Grosics Akadémia mögé csúsznak, így viszont megtartották pozíciójuk, és a Szekszárdon meglepetésre botló SZEOL-tól is el tudtak kicsit húzni.

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!