nb1.hu

Elmarad a Kabát – Kenesei összecsapás

Győr - Az egykori válogatott csatárt pótló győri játékos három gólpasszal jelentkezett.

Remekül szállt be a Budapest Honvéd II elleni hétvégi bajnokin Szabó Lukas, aki a sérülést szenvedő Kabát Péter helyére állt be, majd döntő szerepet játszott abban, hogy a győriek folytatták a hónapok óta tartó sikersorozatukat. A kapuba ugyan nem talált be, de három gólpaszt is kiosztott, így már hét találatnál és 12 asszisztnál jár a bajnokságban.

 

“Fő feladatom a pálya szélén, hogy gólszerzési lehetőséget nyissak csapattársaimnak. Persze jó érzés gólt szerezni, de a legfontosabb, hogy a csapat hasznára legyek és együtt sikeresek legyünk.

 

A nagy nyári átalakítás után a játékosoknak meg kellett ismerni egymás gondolatát és mozgását, így értelemszerűen az elején még akadozott a játék, azonban az idő elteltével már jobban ismerjük egymást minden tekintetben, mindenki tudja mikor mi következik a pályán és ebből kifolyólag az edzői utasításokat is jobban tudjuk végrehajtani.

 

Remélem ez a győzelmi sorozat még nagyon sokáig kitart” – nyilatkozta az eto.hu-nak.

 

Megbüntették a Pécset és a Komlót, komoly érvágás a Budafoknak – NB3.hu

Megbüntették a Pécset és a Komlót, komoly érvágás a Budafoknak

 

A győriek a következő fordulóban a III. Kerületi TVE otthonában lépnek pályára, amely mérkőzés akár Kabát Péter és Kenesei Krisztián párharcát is eredményezhetné. Ez azonban elmarad, hiszen a győri csatár sérülés miatt biztosan kihagyja ezt a bajnokit.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC