nb1.hu

Elképesztő végjáték a Puskás Akadémia pápai meccsén – REAKCIÓK

Fontos láncszem hiányzik a Pápából.

Szerdán több meccset pótoltak az NB III-ban. A Nyugati csoportban a Puskás Akadémia második csapata a Pápa otthonában vendégeskedett. A hazaiak már a hetedik percben megszerezték a vezetést, ekkor Nagy beadását Szabó fejelte a kapuba. A felcsútiak a 16. minutumban egalizáltak Sipos révén. A hajrában felgyorsultak az események, előbb Skriba a kilépése után gólt szerzett a 90. percben, de a 94. percben egy szöglet után Lafiti kiharcolta az egy pontot a Puskás Akadémiának.
 
Nézzük, a két vezetőedző hogyan értékelte a találkozót.
 
Lengyel Ferenc: "Jól kezdtünk, ezután érthetetlen módon húsz percre a Puskás fölénk kerekedett. Sajnos megint kijött az, amit korábban már többször említettem, miszerint nincs egy olyan vezéregyénisége a csapatnak, aki a bajban összerántaná a társaságot. Az első félidő második felére kiegyenesedtünk, ült a játékunk, óriási helyzeteket hagytunk ki. Az utolsó másodpercekben megint nem értem mi történt, hagytuk, hogy elmenjen a meccs. Úgy gondolom, férfiasabban kell játszanunk, a csapat érdekében kúszni-mászni és elviselni a fájdalmat." (papa-ma.hu)
 
Nagy Ádám: "Amilyen előjelekkel vártuk ezt a mérkőzést, ez a döntetlen sokkal többet jelent egy pontnál. A legutóbbi, III. KER elleni meccshez hasonlóan karakteres volt a csapatom, sokat tett a sikerért. Jó volt látni azt az elszántságot, amit akkor mutattunk, amikor a hosszabbításban, hátrányban még hittünk benne, hogy van keresnivalónk. Az ellenfél pedig nem tudott válasszolni." (pfla.hu)
 
Perutz FC – Puskás Akadémia II. 2-2 (1-1)
Gsz.:
Szabó, Skriba ill. Sipos, Latifi

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC