Elképesztő sorozatban van Aczél Zoltán bajnokcsapata – reakció - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Elképesztő sorozatban van Aczél Zoltán bajnokcsapata – reakció

Beringer Roland Zoltán - 2022. May 23. Monday 14:37
Nyilván tartani is nehéz már.
Kép forrása: kozarmislenyfc.hu

Teher nélkül már biztosan bajnokként léphetett pályára HR-Rent Kozármisleny a Hódmezővásárhely otthonában. A vendégek részéről tét mindössze annyi volt, hogy vajon sikerül-e megőrizni a veretlenségi sorozatot, amely 36. mérkőzés óta tart. Aczél Zoltán együttese dominált a mérkőzésen. Több helyzetet is kialakított, melyből a 22. percben be is talált. Több gól már nem esett a találkozón, így immár 37 meccse nem talál legyőzőre az Aczél-csapat.

”Gratulálok a csapatomnak! Páratlan amit csinálnak, ez már a 37. veretlen mérkőzésük! A Hódmezővásárhely otthonában is sikerült nyerniük, pedig tudjuk, hogy ott egyáltalán nem könnyű feladat nyerni. Az első félidőben egy fél órát elég jól futballoztunk, akkor vezetést is szereztünk, jöttek a helyzetek, de ezek sajnos kimaradtak. A második félidő finoman szólva felejthető volt, de erre most nem szeretnék kitérni! Olyan szinten tisztelem a játékosaimat, elismerem és nagyra becsülöm, amit csinálnak, hogy ezt a második félidőt nem fogom értékelni, egyértelműen felejthető volt. Már nem volt meg az a koncentráció, ami az első félidőben 1-0-ig megvolt. Jelen pillanatban egyetlen mérkőzésre vagyunk attól, hogy valamilyen szinten egy rekordot tudjunk magunknak. Ha a 38. meccset is sikerül veretlenül lehozni a bajnokavató meccsen, azzal felteszik az i-re a pontot, nem mintha nem lenne már fent, mert amit ők produkáltak az már egy nagybetűs i, de ott a Monor mérkőzés. Tiszteljük az ellenfelet, de nekünk azon a mérkőzésen ki kell szolgálnunk a közönségünket is és mindenféleképpen meg kell tartani a veretlenséget, mert egy karnyújtásnyira vannak attól, azok után, hogy 5 fordulóval a vége előtt bajnokok lettek, ilyen sok gólt rúgtak és ilyen keveset kaptak, amellett a veretlenség is meglegyen nekik! Csak szuperlatívuszokban tudok róluk beszélni! Teljes mértékben megérdemlik a dicséretet, akkor is ha a mai meccs 2. félideje felejthető volt!” - nyilatkozott a klubhonlapnak Aczél Zoltán a HR-Rent Kozármisleny vezetőedzője.

NB III. KÖZÉP CSOPORT
37.FORDULÓ

Hódmezővásárhelyi FC – HR-Rent Kozármisleny 0-1 (0-1)
Hódmezővásárhely, 150 néző Vezette: Kovács G. P. (Vrbovszki P., Pogonyi F.)
Hódmezővásárhelyi FC: Weszelovszky – Aztalos, Molnár B. (Bartyik 81.), Huszár, Ondrejó, Tapiska, Németh, Molnár Á., Orosz, Antman, Hegedűs
Asszisztensedző:Antal Krisztián
HR-Rent Kozármisleny: Lékai – Kónya, Gajág, Füredi, Beke (Nagy E. 65.) – Horváth – Szabó (Loch 85.), Kozics (Horvát 65.), Tóth Z., Vajda (Kirchner 58.) – Hampuk (Berdó 85.)
Vezetőedző: Aczél Zoltán
Gólszerző: Kozics (22.)

Az utolsó fordulóban a Kozármisleny a Monort fogadja, míg a Hódmezővásárhely Mohácsra látogat.

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!