nb1.hu

Elképesztő: már ki sem tud állni Várhidi Péter volt csapata – részletek

Mégis igazak lettek a félelmek.

11 pontot szerzett eddig a Keleti-csoportban az újonc Ózd, ám különböző okok miatt, 11 pontot le is vont a gárdától az az MLSZ, mely további hiányosságok miatt nem is engedi, hogy saját otthonában rendezze meg a hazai meccseit a gárda.
 
A kialakult helyzet miatt a minap távozott is a vezetőedzői posztról a korábbi szövetségi kapitány, Várhidi Péter.
 
Honlapunk tegnap jelezte azokat a szurkolói félelmeket, melyek arról szóltak, hogy elmarad(hat) a gárda vasárnapi, szomszédvári rangadója a Putnok ellen. Ám akkor a hazaiak, vagyis a Putnok honlapja kiadott egy közleményt, mely a mai mérkőzéssel kapcsolatos szurkolói információkat osztotta meg, azaz, mindenki úgy volt vele, hogy megtartják a rangadót.
 
Pár perccel ezelőtt bepillantottunk az MLSZ adatbankjába, hogy van-e az Ózdnak új edzője, mert bár a hét második felére ígérték, hogy lesz, bejelentés nem történt. Azt vettük észre, hogy csak a putnokiak játékosai és szakmai stábjának a tagjai vannak feltüntetve a meccslapon.
 
Gyorsan megnéztük a Putnok FB-oldalát és honlapját, melyen jelezték, hogy elmarad a mérkőzés, mert az ózdiak nem tudnak megfelelő létszámmal kiállni a mérkőzésre, mely 13 órakor kezdődött volna el.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC