Élet a kiesés után: így erősített a Hatvan és a Gyöngyös - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Élet a kiesés után: így erősített a Hatvan és a Gyöngyös

Juhász Gergely - 2021. July 13. Tuesday 10:19
Alakulnak a csapatok
Kép forrása: Hatvan/Facebook
HATVAN
 
A heol.hu beszámolója:
 
,,  hatvaniak szombat délelőtt játszott edzőmeccsén a jó néhány új játékos mutatkozott be az NB III-ból kiesett hazaiaknál. Az már eldőlt, hogy a megyei I. osztályban a következő futballistákra számíthat Nahóczky Attila vezetőedző: Uj Milán (kapus), Fellner Krisztofer, Labát Krisztofer, Szabó Roland, Kitl Krisztián, Czibolya Gábor, Karácsony Dávid, Mundi Zoltán, Nyitrai Dániel, Tóth Bence, Vályi Fábián, Horváth Krisztián, Váradi Noel, Simon Mátyás, Bárkányi Arnold, Ács Ádám, Tajti Bálint."
 
GYÖNGYÖS
 
A heol.hu beszámolója:
 
,,Nagy-György Tamás személyében megvan Majzik Zoltán segítője a Gyöngyösi AK-Mátra-Beton csapatánál. Az NB III-ból a megyei I. osztályba kiesett gárda élére Majzik Gyöngyöshalászról tért vissza, ahol korábban Nagy-György Tamás is rúgta a labdát. A gyöngyösi származású 50 éves korábbi futballista a helyi gárdát kinőve az FC Hatvan és az FC Eger-Tengely-Közmű NB II-es csapatát erősítette. Több időt a Zagyva-partiaknál töltötte. Edzőként ez lesz az első megbízatása, a GYAK-nál, ahová Majzik kifejezett kérésére érkezett.
 
Az eddig napvilágot látott információk szerint a gyöngyösiek a játékoskeretet illetően is nagy változáson mennek át. Érkezőként a megyei II-es gólkirály, Szabó Viktor (Domoszló), visszatérőként Vernyik Dávid, Ludányi Nándor, Tóth Levente (mindhárom Gyöngyöshalász) jegyezhető, de Sárándi Milán, Balogh Martin és Sándor Bence (mindhárom Energia SC) számára sem lesz ismeretlen a Kömlei Károly Sporttelep. Mint azt már megírtuk, Labancz Róbert vezetőedzőt követve Pölöskei Péter az Eger SE-nél folytatja pályafutását, Földi Máté visszatért Vácra. Tajti Bálintot pedig a Tiszafüredi VSE-nél tesztelték."
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!