Eléggé odaszúrt játékosainak a bajnokcsapat edzője - reakciók - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Eléggé odaszúrt játékosainak a bajnokcsapat edzője - reakciók

NB3.hu - 2022. May 05. Thursday 14:30
Osztálykiránduláson érezte magát.
Kép forrása: KBSC/Facebook
Már korábban eldőlt, hogy az élen végez az NB III Keleti csoportjában a Kazincbarcika. A bajnokcsapat szerdán 0-0-s döntetlent játszott az Eger otthonában. A pontvesztést követően Varga Attila, a kazincbarcikai gárda trénere elég kemény kritikát fogalmazott meg, míg Szekeres Adrián a pontosságot hiányolta az egri együttes játékából.
 
Nézzük, a két tréner hogyan értékelte a látottakat:
 
Szekeres Adrián: "Gratulálok a Barcika bajnoki címéhez. Ahogy az elmúlt hetek meccseinek, úgy ennek a mérkőzésnek is győzelmi szándékkal vágtunk neki, szerettünk volna meglepetést okozni, és a játékosok nem ijedtek meg a feladattól. Tudtunk olyan támadásokat vezetni, amelyekkel veszélyt teremtettünk a vendégek kapuja előtt. A pontosság azonban hiányzott a játékunkból, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a barcikaiaknak is voltak lehetőségeik a gólszerzésre."
 
Varga Attila: "Megnyertük a bajnokságot, öt fordulóval a vége előtt, büszke vagyok a játékosokra, az egész évükre. A lényegi kérdések eldőltek, de a hátralévő meccseinken is szeretnénk begyűjteni a megszerezhető pontokat. Ez ma nem sikerült. Eger szép város, ma viszont az volt az érzésem, hogy osztálykirándulásra jöttünk ide. Az eredmény 0–0, a teljesítményünk is az volt."
 
A Kazincbarcika 34 forduló alatt 91 pontot szerzett. Az Eger 37 egységgel rendelkezik, ezzel a 15. helyen áll.
 
Eger SE – KC Kazincbarcika SC 0–0 
Eger, 100 néző. V.: Kovács I. 
Eger SE: Fedinsinec – Valkay, Farkas K., Vajda, Antal Zs. (Medveczki), Nagy-Kolozsvári, Pál Sz., Debreceni (Dobler), Juhász G., Lencsés, Hegedűs. Edző: Szekeres Adrián.
KC Kazincbarcikai SC: Fila – Szemere, Nagy J., Keményffy (Kréti), Süttő, Ádám F. (Pinyaskó), Ur, Márton A. (Kovács D.), Heil, Schildkraut (Rjaskó), Pálinkás. Edző: Varga Attila.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!