Eldőlt Csank János sorsa - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Eldőlt Csank János sorsa

Simon Zoltán - 2018. June 24. Sunday 20:46
És több játékosáé is.
Július másodikán Csank János vezetésével kezdi a felkészülést az új idényre a Gyöngyösi AK NB III-as csapata. A mesteredző márciusban Labancz Róbert helyét vette át a mátraaljaiaknál, akiket tíz mérkőzésen vezényelt, és irányításával a GYAK megőrizte tagságát a harmadosztályban - írta a heol.hu.
 
– Sikerült megállapodni, ennek értelmében a 2018/19-es bajnoki évben is Csank János lesz a szakmai munka felelőse a csapatnál – közölte a heo.hu érdeklődésére Szekrényes Tamás, a gyöngyösi klub elnöke. – A napokban ülünk le egyeztetni azokkal a labdarúgókkal, akikre számítana a mester a következő idényben, majd pedig jó néhányan érkeznek próbajátékra a felkészülés elején.
 
Rédei Milán egészségi problémák miatt újabb félévig nem állhat a csapat rendelkezésére, míg a többiek sorsa hamarosan eldől, azoké is, akik eddig Csank János válaszára vártak.
 
A klub a következőket is bejelentette:
 

Ami eddig biztos: a tavaly nyáron hozzánk csatlakozó BARTHA ROLAND a következő szezont az ESMTK csapatával kezdi meg. Roland a csapat alapemberének számított, hiszen 28 meccsünkből 27-en lépett pályára, 25-ször kezdőként. (Egy meccset eltiltás miatt hagyott ki.) Ezeken a mérkőzéseken 4 gólt szerzett, és agilis, gyors játékával kivívta a nézők szimpátiáját. Jól érezte magát nálunk, de egy élcsapatban folytathatja pályafutását, így élt az adódott lehetőséggel. Sok sikert kívánunk neki! Kivéve ellenünk. :-)
 
A két váci kölcsönjátékosnak - FÖLDI MÁTÉNAK és NIEDERMÜLLER ÁKOSNAK - anyaklubjuknál kellett jelentkezniük. A 'hogyantovábbról' később...
 
A jövő januárban már 40. életévét betöltő SZILÁGYI NORBERT nem vállalja tovább az 'enbés' szereplést. A klubtól nem szakad el, hiszen utánpótlás edzőként továbbra is tevékenykedni fog a GYAK-nál. Vele egyébként hamarosan egy hosszabb interjút olvashatnak oldalunkon.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!