nb1.hu

Eldőlhetett a Keleti csoport bajnoki címének a sorsa – reakció

Bombagól és kivédett tizenegyes is volt a meccsen.

Hatalmas rangadót rendeztek vasárnap a Keleti csoportban, a második Jászberény otthonába látogatott a listavezető Tiszakécske.
 
8. percet kellett várni az első gólra, amikor Szalai 25 méteres bombája után megszerezte a vezetést a hazai csapat. Ugyan folyamatosan próbálkozott a Kécske, az első félidőben nem sikerült a kapuba találnia a gárdának.
 
A második játékrész elején ráadásul büntetőt kellett védenie Molnár Márknak, ami lélektani fordulatot jelentett a meccsen. Az egyenlítést jelentő gólra a 72. percig kellett várni, majd a 87. minutumban a győztes találat is megszületett.
 
Ezzel az eredménnyel eldőlhetett a Keleti csoport bajnoki címének a sorsa, hiszen már 6 pont az előnye a Tiszakécskének a Jászberénnyel szemben a tabella elején.
 
Nagy Sándor (Tiszakécskei LC): ,,Nagyon boldogok vagyunk. A mérkőzés összképe alapján megérdemelten nyertünk. Voltak a meccsnek fordulópontjai, amelyekből jól jöttünk ki. A fiúk betartották a megbeszélteket. Az első félidőben jobban játszottunk, az ellenfél egy bombagóllal szerezte meg a vezetést, majd a második félidő elején Molnár Márk büntetőt védett. Ezek után sikerült megfordítani a mérkőzést, ami megmutatja, hogy milyen lelki ereje van a csapatnak."
 
2021.03.14. NB III Keleti csoport 24. forduló, Jászberényi Városi Stadion, zárt kapus mérkőzés
vezette: Kátai Gábor (Szabó Dániel, Schweighardt Dániel)
Jászebrényi FC – Tiszakécskei LC 1 – 2(1 – 0)
Jászberényi FC: Bonica- Deli, Szőllősi, Aranyos, Süttő, Papp, Pálinkás, Palcsó(Micskó), Nagy M.(Nagy Sz.), Lőrincz, Lukács
Tiszakécskei LC: Molnár- Oláh, Csáki, Fülöp, István(Kiprich)- Gyurján(Pál), Pongrácz(Galacs), Horváth Att., Simon- Albert, Kalmár
gólszerzők: Szőllősi a 8. ill. Kalmár a 72. és Galacs a 87. percben

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC