Elárulta a legnagyobb célját a Putnok univerzális játékosa - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Elárulta a legnagyobb célját a Putnok univerzális játékosa

Bíró Ádám - 2020. March 30. Monday 14:21
A télen került az NB III-as csapathoz.
Kép forrása: putnokfc.hu
Honlapunkon is beszámoltunk már arról, hogy komoly változások történtek a téli átigazolási szezonban az NB III Keleti csoportjában szereplő Putnoknál. A csapat egyik új szerzeménye a 20 esztendős Lakatos Miklós volt. Lakatos a Kazincbarcika adta kölcsön a putnoki alakulatnak. 
 
Lakatos a tavaszi idényben a Balassagyarmat és a Tiszaújváros elleni meccset is végigjátszotta. A fiatal labdarúgó a játéklehetőség mellett annak is örülhetett, hogy a csapata mindkét összecsapáson megszerezte a három pontot.
 
"A rajt nagyon fontos volt és örülök, hogy sikerült mindkét mérkőzésen győztesen elhagyjuk a pályát. Mindkét mérkőzés előtti héten nagyon komolyan készültünk és a mérkőzésen mindenki megpróbálta a maximumot kihozni magából ez látszott a pályán, hogy a közös célért küzdünk" - fogalmazott a putnokiak játékosa.
 

Extravagáns frizurájáról is vallott a Putnok téli szerzeménye

 

Lakatos a védelem jobb és bal oldalán is otthonosan érzi magát, de az interjúban elmondta, melyik poszt áll hozzá közelebb.
 
"Jobban szeretem a balhátvéd pozíciót, de ha az edző úr azt mondja, hogy más pozícióban kell játsszak akkor megpróbálok alkalmazkodni és kihozni magamból a maximumot" - jelentette ki Lakatos.
 
Lakatos Besztercén született, így elég nagy távolság választja el a családjától. Ettől függetlenül motivált a labdarúgó, hiszen szeretne profi játékossá válni.
 
"Nem könnyű ilyen messze lenni a szeretteimtől és a barátaimtól de persze ahhoz, hogy elérjem az életbe a célomat kell hozzak áldozatokat. Számomra nagyon fontos a foci, mert kicsi korom óta az az álmom hogy profi labdarúgóvá váljak" - hangsúlyozta a védő.
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!