Egy százalék a Budafok esélye a Fradi ellen - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Egy százalék a Budafok esélye a Fradi ellen

Nagy Benjámin - 2017. April 09. Sunday 12:06
Budafok - Csodát csinálna a csapat.

 

A Ferencvárossal hozta össze a sors az elődöntőben a Magyar Kupa csodacsapatát, a Budafokot. A párharc kialakulása kapcsán az egykori fradista, Pölöskey Péter a rangado.hu-nak nyilatkozott. 

 

"Nem néztem élőben a sorsolást, az egyik csapattársam hívott fel, tőle tudtam meg, hogy a Fradival kerültünk össze. Személy szerint nem volt semmilyen kívánságom azzal kapcsolatban, hogy mely csapattal kerüljünk össze, mindhárom másik résztvevő nagyon erős - a Fradi pedig különösképpen. Az, hogy bejutottunk az elődöntőbe, számunkra hab a tortán. A bajnokság a legfontosabb nekünk, de természetesen szeretnénk tisztesen helytállni, nem akarjuk, hogy felmossák velünk a padlót" - fogalmazott.

 

Hármat hintett a Pécs, Kenő gólja kevés volt a Kerületnek - NB3.hu

Beszámoló a 26. forduló szombati mérkőzéseiről.

 

"Jó erőfelmérő lesz, ami megmutatja majd hol tartunk. Elvben, valamint a játékosállományt tekintve is nagy a különbség a két csapat között. Viszont most akár bebizonyíthatjuk azt is, hogy csak papíron kétosztálynyi a differencia. A továbbjutásunkra körülbelül egy százalék esélyt adok, de természetesen nem így fogunk kifutni a pályára. Magyarország talán legerősebb csapata az ellenfelünk, két meccsen pedig különösen nehéz lesz bravúrt elérni. Talán csak akkor lesz érdemes a továbbjutás gondolatával foglalkozni, ha az első találkozón szoros eredményt érünk el idegenben. Stabilnak kell lennünk, és szeretnénk élvezni a játékot."

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!