Egy lépésre van az álmától a Mosonmagyróvár - reakciók - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Egy lépésre van az álmától a Mosonmagyróvár - reakciók

Juhász Gergely - 2022. May 09. Monday 12:56
Minden eldőlhet a következő körben.
Kép forrása: mte1904.hu
A hétvégén hazai környezetben fogadta a Mosonmagyaróvár a Pápát, a meccs az otthon játszó csapat 2-1-es győzelmével ért véget.
 
A Mosonmagyaróvár immáron 6 ponttal vezeti a bajnokságot háromkörrel a vége előtt, míg a Pápa visszacsúszott a nyolcadik helyre. Az MTE a következő körben a Tatabánya ellen vívhatja ki a feljutást.
 
A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők:
 
Varga László (Mosonmagyaróvár): ,,Két jól felkészült csapat találkozott. Kihasználtuk azt a kevés lehetőséget, amit sikerült kidolgoznunk. Büszke vagyok a csapatomra, hétről-hétre nagyon keményen dolgoznak a sikerünkért. Már csak egy lépésre vagyunk az álmunktól."
 
Weitner Ádám (Pápa): ,,Szerettük volna megnehezíteni a Mosonmagyaróvár dolgát, ezt sikerült is megvalósítani. Visszafojtottuk a támadójátékukat, jól zártuk a területeket és veszélyes ellentámadásokat is tudtunk indítani. Elégedett vagyok a csapatom teljesítményével."
 
Credobus Mosonmagyaróvár –Pápai Perutz FC 2-1 (1-1)
Mosonmagyaróvár, 400 néző
V.: Szommer A.
Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich - Czingráber, Debreceni, Deák, Horváth K. (Nagy K.,46.), Tóth L. (D’Urso, 90.), Végh B., Simita (Jasarevic, 80.), Illés (Tóth M., 66.), Szalka, Boros G. (Nagy Z., 66.) Vezetőedző: Varga László 
Pápa: Dénes – Nagy T.,Zsirai, Bence, Szalai (Gasztos, 83.), Hajnal (Kalász, 52.), Szilágyi, Hanzl, Iványi (Márton, 83.), Katona (Nagy Z., 61.), Oláh. Vezetőedző:Weitner Ádám
Gólszerzők: Boros (27.), Tóth L. (59.), ill., Oláh (11.)
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!