nb1.hu

Eger: változások a klubvezetésben

Hivatalos bejelentés.

 

Közleményt adott ki az NB III Keleti csoportjában 14. helyen álló Eger:

 

"Az Eger Labdarúgó Sport Kft. jelenlegi vezetése egy évvel ezelőtt vette át a sportszervezet irányítását, melynek alkalmából értékelték az elmúlt esztendőt. A magasabb és hatékonyabb szakmai munka, az azonnali döntések, az infrastrukturális beruházások, a munkavállalók koordinálása és az egyéb kiadások koordinálása megkívánta az gyors, időveszteség nélküli döntéseket, azonban 2022 év végére kialakult egy átlátható működési rendszer, ami a struktúra változtatását is lehetővé teszi.

 

2023. január 01-től megszűnik a Klubigazgatói titulus, külön irányítás alá kerül a férfi felnőtt, a férfi utánpótlás és a női labdarúgás.

 

Mindez úgy fog megvalósulni, hogy a felnőtt futballba való integráció miatt a felnőtt csapat szakmai stábjának komoly szerep jut az utánpótlás felső szekciójában is.

 

Az Eger Labdarúgó Sport kft. tevékenységét az Operatív Testület fogja irányítani. A Testületet az Ügyvezető irányítja és öt főből áll. A döntéseket a grémium közös konszenzus alapján hozza.

 

A tagok a saját területükön szükséges irányításért felelősek, azonban a stratégiai kérdésekben a Testület dönt, amely heti rendszerességgel ülésezik.

 

A testület mindenkori tagjai közé tartoznak: ügyvezető; felnőtt első csapat stábvezető; operatív igazgató; férfi utánpótlás szakmai igazgató; női szakmai igazgató.

 

A férfi felnőtt és a férfi utánpótlás mellett a Klub továbbra is nagy hangsúlyt fog fektetni a női vonal további fejlesztéséért, ami már az elmúlt időszakban is szintet lépett.

 

Eger Labdarúgó Sport Kft. vezetése"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC