Eger: új edző érkezett - reakció - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Eger: új edző érkezett - reakció

NB3.hu - 2022. October 07. Friday 18:05
Megvan a vezetőedző segítője.
Kép forrása: egerse.com
Az NB III Keleti csoportjában szereplő Eger bejelentése:
 
"Nagy Krisztán erősíti az Eger SE NB III-as gárdájának stábját. Asszisztensedzőként segíti Céró Bálint munkáját. A tréner Budaörsről érkezett, korábban pedig a Pénzügyőr SE utánpótlásában is dolgozott. Budaőrsön másfél év alatt hárombajnoki címet nyert, Kettőt U17-es korosztályban, egyet pedig U19-el. 
 
Mutasd be kérlek a pályafutásodat.
 
Nyolc éve kezdtem el edzősködni Angyalföldön, Budapesten. Másfél után kerültem a Pénzügyőrbe ott három évet töltöttem, az utolsó év a covidos időszak volt. Ezt követően elkerültem Dunaújvárosba egy félévre, ami nem sikerült olyan jól és innen kerültem Budaörsre, ahol az eddigi legsikeresebb időszakomat töltöttem. Eljutottam a felnőtt csapatig asszisztensedzőként, valamint videóelemzőként. Másfél év alatt hárombajnoki címet nyertem. Kettőt U17-es korosztályban, egyet pedig U19-el, ott asszisztensedzőként és segítőként. Majd így kerültem az Egerhez.
 
Mi a célod?
 
Természetesen minél sikeresebb szereplés és hosszútávon gondolkodunk a Bálinttal tehát szeretnénk minél tovább itt maradni, nagyon jól érezzük magunkat ő is meg én is a városban is, meg itt ebben a közegben is. Azon dolgozunk, hogy minden meccset győzelemmel fejezzünk be, szeretnék kihozni a legtöbbet a csapatból eredményesség és játék szempontjából is.
 
Mi az amit fejleszteni kell, mi az ami rendben van? 
 
Látjuk Bálinttal, hogy mi az amit fejleszteni kell, de nem biztos, hogy most az ellenfeleknek ebben segítenék, hogy mi az, amiben előre kell lépnünk. Ami pozitív az az öltöző, hogy nagyon pozitív személyiségek, jó emberek alkotják a csapatot, illetve alapvetően alapállóképességben rendben vagyunk. Ez mindenképpen jó, hogy nem fáradunk el a meccsek végére."
 
Az Eger 11 forduló alatt 13 pontot szerzett, ezzel a 15. helyen áll a tabellán. A Heves megyeiek vasárnap a Jászberényt látják vendégül, a találkozó 15 órakor kezdődik. 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!