Eger: kemény vádakra reagált az edző - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Eger: kemény vádakra reagált az edző

Bíró Ádám - 2021. November 20. Saturday 14:56
Folynak az egyeztetések.
Kép forrása: Eger/Facebook
Az NB III Keleti csoportjában az Eger a DVSC második csapatát fogadja vasárnap 13 órától. Mindkét csapatnak kellene a három pont, hiszen az egriek jelenleg a 16., míg a cívisvárosiak a 15. helyen állnak a tabellán.
 
Az Eger az előző fordulóban a Tiszafüredtől kapott ki 1-0-ra. A meccs után a szurkolóktól kemény kritikákat kaptak a Heves megyeiek, erre is reagált Vitányi László a heol.hu-nak adott interjúban:
 
"Az elmúlt fordulóban olyan mérkőzésen szenvedtünk 1–0-s vereséget, amelyen győzelemre készültünk. A füredi meccset az első edzésen kielemeztük és több olyan ténnyel szembesítettük a játékosokat, amelyek a vereséget okozták. Sok telefonhívást kaptam, ezért ezen a fórumon is megvédem a játékosokat, akik egyáltalán nem „csalták” a focit, nagyon is akartak! Azonban a vereségért természetesen vállalom a felelősséget" - fogalmazott Vitányi.
 
Vitányi jelenleg megbízott edzőként irányítja az egri együttest, de a trénerjelöltekkel zajlanak az egyeztetések:
 
"A mai állapot szerint folyamatban vannak a tárgyalások, azonban még nincs megállapodás, így előreláthatólag a vasárnapi bajnokin is én vezénylem a csapatot" - mutatott rá Vitányi.
 
Arról, hogy ki lehet az Eger új vezetőedzője, itt írtunk:
 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!