nb1.hu

Eger: gólerős játékos tért vissza

Tartotta a kapcsolatot a klubbal.

Az Eger a 11. helyről várhatja a tavaszi idényt az NB III Keleti csoportjában. A Heves megyei alakulat csupán 18 gólt szerzett 16 találatot. Ebből a szempontból kifejezetten jó igazolásnak tűnik Gresó Mátyás megszerzése. A 23 esztendős futballista az őszi idényben 8 találatot termelt a Jászberényben, a feljutásról álmodozó DEAC kapuját például 2 alkalommal vette be. 
 
Gresó számára nem lesz idegen az Eger, mivel a 2018/19-es bajnokságban a csapatot erősítette. A teljesítményét nem érhette kritika, ugyanis a bajnokságban 11 gólt szerzett.
 
"Már több éve kapcsolatban álltam a Klubbal és ez akkor sem tört meg amikor elkerültem Jászberénybe. Szerettem volna haza jönni, így Harmati Péter elnök úrral találtunk egy lehetőséget és így nem sokat gondolkodtam" – hangsúlyozta Gresó a csapat hivatalos weboldalának adott interjúban. A labdarúgó Kazincbarcikán ismerkedett meg a labdarúgással, majd a DVTK következett a karrierjében, Miskolcról vezetett az útja Egerbe. A Jászberényben fél évig futballozott, majd visszatért az egriekhez.
 
Gresó arra is rávilágított, hogy a futball a hevesi megyeszékhelyen is lépked előre.
 
"Ahogy vissza jöttem az első benyomások nagyon jók voltak, jó látni hogy szépen lassan fejlődik a labdarúgás Egerben, a csapatot igazán jó emberek alkotják, ezért szerintem nincs is olyan játékos aki rosszul érezné magát" – zárta mondandóját Gresó.
 
Az Eger március 8-án a Hatvan alakulatát fogadja. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC