Eger: edzőváltás - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Eger: edzőváltás

NB3.hu - 2022. September 19. Monday 11:17
Hamarosan bejelenthetik az új stábot.
Kép forrása: egerse.com
Az NB III Keleti csoportjában szereplő Eger bejelentése:
 
"Az Eger Labdarúgó Sport Kft. kezdeményezésére közös megegyezéssel szerződést bontott az NB3-as bajnokságban szereplő labdarúgó csapatunk vezetőedzőjével Szekeres Adriánnal, valamint segítőjével Pósán Lászlóval.
 
A klub ezúton is szeretné megköszönni Szekeres Adrián tevékenységét, aki meglátásunk szerint az egyik legtehetségesebb szakembere a fiatalabb generációnak és bizonyosak vagyunk benne, hogy jelentős nyomot fog hagyni vezetőedzőként is a magyar labdarúgásban.
 
Azonban a csapatunk a bajnokság jelen szakaszáig kevesebb pontot szerzett a tervezettnél, ezáltal olyan döntést kellett hoznunk, amely új impulzusként éri az együttest.
 
Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy a jelenlegi állapot, nem csak a szakmai vezetés felelőssége, azonban a játékoskeretben történő változtatásra legkorábban a téli szünetben lesz lehetőségünk.
 
Szekeres Adriánnak és Pósán Lászlónak köszönjük, amit a klubunkért, városunkért tettek, sok sikert kívánunk nekik a további pályafutásukhoz!
 
Az új stábot klubunk hamarosan bemutatja."
 
Az Eger a mostani idényben nyolc forduló alatt tíz pontot szerzett az NB III-ban, ezzel jelenleg a 13. helyen áll a tabellán. 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!