Edzőváltás Tiszaújvárosban, távozók Nagykanizsán - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Edzőváltás Tiszaújvárosban, távozók Nagykanizsán

Juhász Gergely - 2021. July 17. Saturday 14:18
Erősödik a Dunaújváros védelme.
Kép forrása: fctiszaujvaros.hu
TISZAÚJVÁROS
 
A mai napon az egyesület vezetésének kezdeményezésére Uray Attila vezetőedző szerződése közös megegyezéssel felbontásra került.
 
Attila nagyon jól felkészült, elkötelezett és motivált edző, de a felkészülésből eltelt eddigi 3 hétben sajnos sem a csapattagok többségével, sem a szakmai stábbal nem alakult ki a szükséges és megfelelő színvonalú együttműködés és harmónia.
 
A klub vezetése Attila eddig elvégzett munkáját nagyra értékeli és megköszöni, a jövőre nézve pedig további sok sportsikert és jó egészséget kíván számára.
 
Az új vezetőedző személyéről később születik döntés. 
 
Hajrá Újváros!
 
NAGYKANIZSA
 
Masszív ellenféllel mérkőzött az FC Nagykanizsa (soraiban már nem szerepelt ezúttal sem az időközben távozott Baráth Martin, Nagy Bence, és Vass György), hiszen az Aczél Zoltán edzette baranyaiak az előző NB III-as idény Közép csoportjának a hatodik helyén végeztek. Koller Zoltán, az FCN vezetőedzőjének szavai szerint a hazaiak kezdtek jobban, majd a Kanizsa felzárkózott és át is vette az irányítást. A hazaiak egy megpattanó szabadrúgás után szereztek vezetést, aztán az első félidő hajrájában éles szögből leadott lövés után növelték is előnyüket. Az elkerülhető gólokat eredményező játékrész után a második 45 percben a vendégek felállása már inkább volt úgymond vegyes, ettől függetlenül Török Milán éppen ekkor szépített. A vendéglátók aztán visszaállították a kétgólos előnyüket, de a kanizsai szakvezetés is gazdagodott pozitív tapasztalatokkal. Szombaton a nagykanizsaiak ismét Baranya megye felé veszik az irányt, 11 órától Harkányban mérkőzhetnek az NB II-es Szentlőrinc SE-vel.
 
(kanizsaujsag.hu)
 
DUNAÚJVÁROS
 
Fiatalodik, erősödik a védelem!
 
Tölgyesi Péter személyében egy fiatal, motivált játékos kötelezte el magát hozzánk. Peti elsősorban belsővédő pozícióban vethető be, de mentalitásából kiindulva több feladatot is rá lehet majd bízni. Utánpótláséveit a Főnix-Gold csapatánál töltötte, ahol mindent megkapott ahhoz, hogy elérje céljait.
 
Hajrá Dunaújváros!
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!