nb1.hu

Edzőváltás Győrben, öt játékossal erősített a Tiszafüred

Tornát rendez a DEAC, kapust szerződtetett a Jászberény.

 
AZ ETO BEJELENTÉSE:
 
"Közös megegyezéssel szerződést bontott az ETO és NB III-as csapatunk korábbi edzője, Király József, így a tréner távozik a klubunk kötelékéből. Köszönjük az elmúlt időszakban az ETO-ért végzett munkáját és további pályafutásához sok sikert kívánunk!
 
Király József 2020 januárjától egyéni képzőként, majd júliustól megyei I-es csapatunk edzőjeként tevékenykedett, majd a szezon végén fel is jutottak az NB III-ba, ahol további egy évig irányította a fiatal csapatot. Vezetésével a 2021/2022-es szezonban a 4. helyen végeztek."
 
A JÁSZBERÉNY KÖZLEMÉNYE:
 
"Amint tapasztalhatták, az elmúlt napokban felgyorsultak az események csapatunk háza táján, folyamatosan sikerült megegyeznünk kiszemeltjeinkkel. Érkezett erősítés a védelembe, a középpályára és a támadósorba is, ám Papp Norbert távozását követően Menczeles Iván személyébenegy szem bevethető kapusunk maradt.
 
Nos örömmel jelenthetjük be, az utolsó hely is elkelt keretünkben, méghozzá egy saját nevelésű fiatal haza csábításával. A 18 éves Ecsegi Zsolt nálunk kezdte pályafutását és klubunktól került el a Debreceni Labdarúgó Akadémiára. Végig járva a ranglétrát, a 2020-21-es idényben kis-Loki színeiben átesett a tűzkeresztségen az NB III-ban. Az elmúlt szezonban tízszer őrizte a DVSC II hálóját bajnoki mérkőzésen a harmadosztályban. Csapatunk szombaton 10.30-kor kezdődő, Kecskemét II elleni hazai felkészülési mérkőzésén saját közönségünknek is bemutatkozhat."
 
A TISZAFÜRED HÍRE:
 
"Bő egy héttel a 2022-23-as harmadosztályú idény rajtja előtt felszállt a füst, eldőlt, kik érkeztek a távozók helyére.
 
Azt már eddig is tudtuk, hogy Mészáros Norbert (Hajdúszoboszló), Barna Béla (Karcag), Bódis Norbert (Füzesgyarmat), Illés Richárd (Körösladány), Bojtos Tamás (kölcsönből vissza Szeged), Somogyi Pál (Szarvas), Ábel Péter (?) távozott klubunktól.
 
A hiányposztok mellett az új, fiatalszabály miatt elsősorban 2004-ben született játékosokat kellett keresnünk. A saját utánpótlásból felkerült Illés Patrik és Varga Dániel mellett ennek szellemében tért haza Csábi Milán (Mezőkövesd) és igazoltuk Karika Róbertet (DEAC). Tajti Bence mögé mindenképpen szükségünk volt egy második számú kapusra, ezért igazoltuk át a 23 éves Szabó Gergőt, aki az elmúlt években Cegléden, Törökszentmiklóson, legutóbb pedig Martfűn védett. A védelem közepére érkezett a Mezőkövesden, illetve a Vasas Kubala Akadémián nevelkedő, az elmúlt bajnokságot Tállyán töltő, 22 éves Baranyi Bence. A támadósor erősítésére szerződtettük, a rutinos, 28 éves Kristófi Sándort (fotónkon balról). A Nyíregyháza színeiben az NB II-ben is bemutatkozott csatár megfordult Kazincbarcikán, Sényő és Tiszaújvárosban is. Hét góllal járult hozzá a júniusban a Keleti csoportban bajnoki címet szerzett Barcika feljutásához.
 
Csapatunk vasárnap 17.30-kor, a Szolnoki MÁV ellen tartja bajnoki főpróbáját a Tiszaligeti-stadionban."
 
A DEAC JELENTÉSE:
 
"A DEAC futballistái gőzerővel készülnek az NB III új idényére, ami a jövő héten kezdődik. Sándor Tamás legénysége szombaton a szintén harmadosztályú Hajdúszoboszlóval, valamint a megye I-es Monostorpályival csap össze egy felkészülési torna keretében, a meccseket a DEAC Sportcampuson rendezik meg.
 
Érdekesség, hogy a találkozók 45 percesek lesznek. Korábban már beszámoltunk arról, hogy együttesünk a Füzesgyarmat otthonában vizitál az NB III Keleti csoportjának első fordulójában.
 
A felkészülési torna programja:
 
9:30: DEAC-Monostorpályi
10:30: DEAC – Hajdúszoboszló
11:30: Hajdúszoboszló – Monostorpályi"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC