nb1.hu

Edzőtábort és felkészülési meccseket is bejelentett a Jászberény

A technikai vezető nyilatkozott.

 

A JÁSZBERÉNY JELENTÉSE:

 

"Még szinte be sem fejeződött a 2021-22-es pontvadászat – az NB III-ba jutásról döntő osztályozók csak a hét végén érnek véget -, még meg sem ejtettük Német Gyula vezetőedzővel az évértékelést, ám a színfalak mögött már javában zajlik a következő idénnyel kapcsolatos munka.

 

Mivel viszonylag korán, már július 31-én megkezdődik a 2022-23-as bajnokság, a felkészülés kezdetét is ehhez kellett igazítani – tájékoztatta honlapunkat csapatunk technikai vezetője, Pikó Attila. – Június 27-én, hétfőn kezdik meg a munkát játékosaink, s a bajnoki rajtig hat edzőmeccsen lépnek pályára. A felkészülés harmadik hetét edzőtáborban, Szarvason tölti a gárda.

 

A csoportbeosztás időpontjáról egyelőre nincs információnk, de minden bizonnyal mind a négy Jász-Nagykun-Szolnok megyei együttes, a Szolnoki MÁV, a Tiszafüred, a Karcag és mi is a Keleti csoportba kerülünk.

 

A tervezett edzőmeccsek menetrendje – július 6.: Monor-JFC, 9.: JFC-Tiszaújváros, 13.: Szarvas-JFC, 16. (Szarvason): Tószeg-JFC, 20.: Vác-JFC, 23.: JFC-Nyíregyháza II."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC