nb1.hu

Edzőnek állna a Fradi és az MTK egykori játékosa

Budapest – A veterán futballista még érzi magában az erőt.

Az MTK Budapest számára kieséssel végződő tavaszi szezont követően nem tartott a csapattal a másodosztályba Dragan Vukmir, aki a III. Kerületi TVE színeiben a következő idényben az NB III-ban futballozik. Vukmir az MTK honlapjának nyilatkozva elmondta, milyen feladatot kapott a kék-fehéreknél, s beszélt a játékos-karrier utáni terveiről is.

 

„Először is sajnálom, hogy kiesett a csapat az NB I-ből, ám biztos vagyok benne, hogy nélkülem is kiharcolják a srácok a feljutást. Úgy érzem maradt még bennem annyi, hogy a pályán is bizonyítsak, így örültem a Kerületnél adódó lehetőségnek. Közben az MTK-nál a Tehetség program szakmai stábjában veszek részt, azaz Agárdon, a Csömöri úton és a második csapatnál készülő gyerekekkel foglalkozom egyénileg. Természetesen főleg a védekezés oktatásában számíthatnak rám – mondta az MTK honlapjának a magyarországi pályafutása során az FTC, a Debrecen, a Honvéd és az MTK csapatában is a legmagasabb osztályban játszó játékos. Vukmir hozzátette: Kenesei Krisztiánnal és Teodoru Vaszilisszal dolgozik együtt.

 

„Nem akarom csak úgy befejezni a futballt. Mint mondtam, érzek még magamban erőt a folytatáshoz. Emellett persze készülök a játékos karrierem utáni életre is. Jó kezdet ehhez a Tehetség programban való részvételem, de azt hiszem „A licenszes” edzőként, a Pro licenszre készülve, komolyabb feladatok is várhatnak rám a későbbiekben” – mondta el már az aktív évek utáni jövőjével kapcsolatban. 

 

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről – NB1.hu

Átigazolási hírek

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC