nb1.hu

Edzőcsere Kispesten

Budapest – Pisont István veszi át Gálhidi György helyét.

A Budapest Honvéd NB III-ban szereplő tartalékcsapatát irányíthatja a jövőben vezetőedzőként Pisont István. A klubbal korábban játékosként bajnoki címet nyerő szakvezető már az élvonalbeli bajnokcsapat új trénerével is felvette a kapcsolatot.

 

„Nagyon örülök a lehetőségnek. Az elmúlt két évben több alkalommal is szóba került a nevem, most úgy gondoltam, hogy eljött az idő és örömmel vállaltam ezt a szép feladatot. Mindent megteszek, hogy egyénileg és csapatként is fejlődjenek a gyerekek. Komoly bajnokság vár a fiúkra, hiszen hétről hétre felnőttek ellen kell játszaniuk” – nyilatkozta a klub weblapjának Pisont. – Az NB III fogja alkotni az akadémia tetejét. Az én fő feladatom, hogy az NB III szakmai munkáját irányítsam. Azt az időt, amit az akadémiára fordítottam, most az NB III-ra fordítom, illetve bizonyos összefonódás is lesz az U19-cel – tette hozzá.

 

A Honvéd II június 26-án kezdi a felkészülést az új szezonra, Pisont viszont addig sem tétlenkedik: a napokban például Erik van der Meer munkáját segítette. Mint elmondta: mivel a két gárda között várható átjárás, nem árt, ha ismeri kollégája filozófiáját, elképzeléseit. 

 

A Honvéd honlapján olvasható teljes interjút ide kattintva olvashatják el.

 

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről – NB1.hu

Szerda 10.27: Továbbállhat a magyar válogatott futballista. 10.00: Szlovákiából is várja az erősítést a Gyimrót. 9.43: Jó helyre tart? Kedd 19.18: Elmondta, kik, miért távoztak vagy maradtak 19.12: Lipcsei Péter vezetőedző lett!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC