nb1.hu

DVTK: nagy butaságot csinált a rutinos játékos – reakciók

Saját csapatát hozta nehéz helyzetbe.

Az NB III-ban a 16. fordulót rendezték meg a hétvégén. A Keleti csoportban a Diósgyőr a sereghajtó Törökszentmiklós otthonában vendégeskedett. A diósgyőrieknél kezdett Suljic is, de neki nagyon hamar véget ért a mérkőzés, hiszen a 26. percben pirosat kapott. Az emberelőnybe kerülő házigazda a 60. percben szerezte meg a vezetést, Pataki Zoltán tizenegyesből volt eredményes.
 
Sokáig úgy festett, hogy a törökszentmiklósiak megszerzik a három pontot, ám a végén a DVTK is büntetőhöz jutott, Csatári Gergő pedig élt a lehetőséggel.
 
Nézzük, a két vezetőedző hogyan értékelte a bajnokit:
 
Török László: "Sajnos, senkit nem tudok kiemelni, mert egy mérkőzés több mint kilencven percig tart. Azt viszont nem tudom mire vélni, hogy nem sokkal a rendes játékidő vége előtt két játékosunk mosolyogva összepacsizik, hogy ez a meccs már megvan. Egyáltalán nem vagyok elégedett, mert az emberelőnyt nem tudtunk élni. Sajnos, a játékosaink nyolcvan százaléka alkalmatlan az NB III-ra. Gratulálok a Diósgyőrnek. Nyilván befolyásolta a játékukat Suljic kiállítása, de így is nagyon jól küzdöttek." (boon.hu)
 
Zsivoczky Gyula: "Nem játszottunk jól ezen a mérkőzésen. Hiába domináltunk, az elképzeléseinket nem tudtuk megvalósítani. Ráadásul egy butaság miatt Suljic nagyon hamar megkapta a második sárga lapját, majd a pirosat, így közel egy órát emberhátrányban futballoztunk. A szünetre döntetlennel mentünk be, a fordulás után jobbak voltunk, de kaptunk egy tizenegyes gólt. Az ellenfél így még jobban visszaállt. A hajrára játékrendszert váltottunk, aminek meglett az eredménye még akkor is, ha nem ez a mi játékunk. A végén kiharcoltunk egy büntetőt, amit Csatári higgadtan értékesített. Nem vagyok elégedett, a minimumot teljesítettük, de a hátralévő négy mérkőzésen nagyobb koncentrációra lesz szükség." (boon.hu)
 
A döntetlen után a diósgyőriek a 11. helyen állnak a tabellán, míg a Törökszentmiklós jelenleg utolsó. 
 
Törökszentmiklósi FC-Veteriner – Diósgyőri VTK II 1-1 (0-0)
Törökszentmiklós, 100 néző. V.: Sándor Cs.
Törökszentmiklósi FC-Veteriner: Berta – Perevuznik, Bencze, Héder, Baráth, Pataki, Kinyig (Szántó), Csúri (Héjjas), Rimóczi (Gyomai), Kiss Cs., Gusztafik. Vezetőedző: Török László.
Diósgyőri VTK tartalék: Bánhegyi – Mrva, Ivánka, Csatári, Tóth B., Jónyer (Karika), Korbély, Nagy Á. (Csáki), Suljic, Magyar L. (Oláh), Girdán (Dunai). Vezetőedző: Zsivoczky Gyula.
G.: Pataki (11-esből), ill. Csatári (11-esből). 
Kiállítva: Suljic (26.). 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC