nb1.hu

DVTK II.-Mezőkövesd II.: brutális mélyrepülés – REAKCIÓK

A borsodi rangadó sem hozta meg a hőn áhított pontot.

 

Mint arról beszámoltunk, a DVTK II. az NB III 10. fordulójának vasárnapi borsodi rangadóján 2-1-re verte hazai környezetben a Mezőkövesd II. csapatát.

A vendégek 10 kört követően szerzett pont nélkül állnak a tabella utolsó helyén, míg a hazaiak ismét új debütálókat köszöntöttek. Íme, a két edző reakciója:

 

Zsivóczky Gyula (DVTK): – Érzelemdús mérkőzésen nagyon fontos győzelmet arattunk. Az első félidőben a Mezőkövesd kezdeményezett, tudatosan átadtuk a területet nekik. A félidő végén Zsiga Máté révén nagyon fontos gólt szereztünk, ami jó alapot adott a második félidőre. Szervezetten védekeztünk, az ellenfél labdakihozatalait rendre megakadályoztuk. Makrai Gábor nagyszerű helyzetfelismerését követően Zsemlye Balázs szerzett gólt. Ezután ellenfelünk nyomást gyakorolt ránk és szépíteni is tudott, de a csapatunk hősiesen védekezett és megnyertük a számunkra rendkívül fontos mérkőzést! Fontos megemlíteni, hogy akadémiánk két fiatal labdarúgója Benkő Péter és Vajda Botond is bemutatkozott! Gratulálok a csapatomnak!

 

Elek Norbert (Mezőkövesd): – Csalódottak vagyunk, mert pontot vagy pontokat szerettünk volna szerezni. Sajnos ez nem sikerült. Gratulálok a Diósgyőrnek!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC