DVTK-BSE: férfias küzdelem - reakciók - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

DVTK-BSE: férfias küzdelem - reakciók

NB3.hu - 2021. April 08. Thursday 14:12
Egyetlen villanás döntött a meccsen.
Kép forrása: dvtk.eu
Mint ismert, a DVTK II. 1-0-ás győzelmet aratott hazai pályán a Balassagyarmat elleni, utólag bepótolt mérkőzésen. A férfias küzdelmet hozó találkozó után így értékeltek a vezetőedzők:
 
Zsivoczky Gyula (DVTK): ,,Első félidőben a játék minden elemében felül múltuk az ellenfelet, több lehetőségünk is volt, de értékesíteni csak egy helyzetet tudtunk. A második félidőben a Balassagyarmat jobban felvállalta a támadó játékot, ezért ez a játékrész kiegyensúlyozottabb, férfias küzdelmet hozott. Levonjuk a tapasztalatokat és készülünk a Salgótarján elleni mérkőzésre." 
 
Nagy Tibor (Balassagyarmat): ,,Küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl, jobbára a mezőnyben folyt a játék. Sajnos egy védekezési hiba után szép gólt tudott szerezni a hazai csapat. A második félidőben nagy erőket mozgósítottunk az egyenlítés érdekében, de sajnos az egy-két lehetőségünket ami akadt nem tudtuk gólra váltani."
 
DVTK tartalék – Balassagyarmati VSE 1-0 (1-0)
DVTK edzőközpont, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Valu Tibor (Piskóczi Viktor, Derda József).
DVTK tartalék: Bukrán - Oláh B., Mrva P, A. Kalandadze, Nagy Á. - Kispál T., Iszlai B., Zsiga M. - Makrai G., Schildkraut K., J. Cortés. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula. 
Balassagyarmati VSE: Balogh P. - Benkő-Bíró N., Gálfi L., Fejes J., Király O., Molnár T., Kamarás Gy., Lami B., Kicsi Z., Király Á., Tóth L. Edző: Nagy Tibor.
Csere: Gálfi L. helyett Pallagi G. a 21., Kispál T. helyett Gönczi S. a 46. Iszlai B. helyett Csatári G. a 62., Zsiga M. helyett Jónyer K. a 62., Schildkraut K. helyett Molnár R. a 72., Kicsi Zoltán helyett Erdélyi Zs. a 76., J. Cortés helyett Csávás B. a 81. percben. 
Gólszerző: Makrai G. a 34. percben.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!