nb1.hu

Dunaújváros-Fradi II: debütálás és megemlékezés – reakció, videó

Újabb fiatal tehetség mutatkozott be.

 

NB III Közép csoport, 26. forduló

Dunaújváros – FTC II 0-2 (0-1)

Dunaújváros, Dunaújvárosi Stadion, zárt kapuk mögött Játékvezető: Horváth Patrik

Dunaújváros: Pokorni – Barta, Vadász, Varga, Báló (Tóth, 55.), Lakatos (Dorogi, 66.), Kesztyűs (Novák L., 66.), Kondor, Hompót, Szepessy, Novák Zs. (Áman, 79.) 
FTC II: Oroszi – Arday, Könczey, Orosz, Fenyvesi(Iynbor, 85.) – Mazzonetto N. (Szabó,62.), Jones(Redzic, 73.), Leandro, Vida – Pócsik, Hajdú (Vogyicska,73.)

Gólszerző: Orosz (27.), Pócsik (54.)

 

A FERENCVÁROS RÖVID BESZÁMOLÓJA:

 

"NB III-as gárdánk március 27-én, délután 15.00 órától a Dunaújváros otthonában lépett pályára. A mieinknél újabb fiatal tehetség mutatkozhatott be a 2003-as születésű Fenyvesi Gergő személyében. Csapatunk remekül kezdte a mérkőzést, hiszen hamar több nagy helyzetet kialakított, ám ezekkel nem sikerült még élni. Végül a 27. percben megtört a jég  Orosz Marcell góljával megszereztük a vezetést. A fordulás után az 54. percben Pócsik Botond is betalált és ezzel a Fradi II megérdemelten, 2-0-ra legyőzte a Dunaújvárost. A lefújás után a csapat vezetőedzője, Máté Csaba értékelt. 

 

– Örülök, hogy újabb fiatal játékosunk mutatkkozhatott be az NB III-as csapatban. Úgy gondolom a srácok jó szellemben játszottak, igyekeztek minél több labdát szerezni, emellett a párharcokba is beleálltunk. Sikerült sok helyzetet kialakítani, igaz, az első gólt nehéz volt megszerezni. Jár a gratuláció a fiúknak, teljesen megérdemelten győztünk."

 

A dunaújvárosiak a mérkőzés előtt a héten tragikusan elhunyt legendás dunaújvárosi gyúróra, Bába Mihályra emlékeztek.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC