Dunaújváros: edzőt dicsért a játékos - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Dunaújváros: edzőt dicsért a játékos

NB3.hu - 2020. October 02. Friday 16:19
A tréner reagált is.
Kép forrása: dpase.hu

 

A DUNAÚJVÁROS BESZÁMOLÓJA:

 

"Klubunk megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját, melynek főtémája többek között az elmúlt mérkőzések értékelése volt. Természetesen szó esett a hétvégi, Dabas elleni bajnoki mérkőzés összes fontos tudnivalója, szakmai oldalról. Felnőtt együttesünket Jakab Elek vezetőedző és Báló Tamás játékos képviselte.

 

Báló Tamás (játékos): „Amikor a mester átvette a csapatot, már tudtam, hogy komoly szakmai munka fog folyni, főleg az NBIII.-as szinten. Pályafutásom során sokat készültem, edzettem az NBI.-ben, így van viszonyítási alapom. Már a Kupa meccsen is kijött az amit a mester szeretne látni a csapattól, de meg mindig sok a hiba. Örülök a skalpoknak, mert így nagyszerű hangulatban telik a felkészülés és mindenki felszabadult. Helyén kell kezelnünk a győzelmeket, nem szállhatunk el! Mindenki csinálja a saját dolgát, próbálja megtölteni tartalommal a mindennapokat. A Dabas egy jó csapat, élesek és gyorsak, nem lesz egyszerű dolgunk de mindent megteszünk a győzelem érdekében!”

 

Jakab Elek (vezetőedző): „Ez egy másik mérkőzés lesz, mint a MOL Magyar Kupa összecsapás. Az aktuális ellenfelünk véleményem szerint kicsit félvállról vette a legutóbbi párharcot, több kulcsjátékosuk nem játszott, vagy kevesebb szerephez jutott. Jó kiindulási alap, hogy nyertünk ellenük nem olyan rég 0:3-ra, de ahogy a Tamás is említette, egy jó csapat érkezik hozzánk. Magas színvonalat képviseltünk az első perctől akkor, de most már nem úgy fognak kezelni minket, mint két hete. Ellenfelünk mindent meg fog tenni a győzelemért, de ha játékosaim a legjobb formában tudnak pályára lépni, akkor reális és több esélyt látok a mi győzelmünkre.”

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!