nb1.hu

Dühítő vereség: kemény kritikák a tiszakécskei edzőtől – reakciók

Leleményes szurkolók is feltűntek.

Nem sikerült jól a Tiszakécske hétvégi bajnokija. A Keleti csoport éllovasa a Füzesgyarmat otthonában vizitált, a mérkőzést a hazaiak 1-0-ra nyerték meg. Az összecsapás egyetlen gólját Popescu szerezte a 12. percben: a gyarmati játékos Kis szabadrúgása után 6 méterről fejelte a labdát a vendégek kapujába.
 
A hazaiak részéről Árvai dönthette el volna véglet a meccset a második félidőben, de a kapu torkából sem tudott gólt szerezni. Ez az elhibázott lehetőség nem bosszulta meg magát, a Füzesgyarmat nyert 1-0-ra.
 
A klub beszámolója alapján néhány leleményes drukker "kicselezte" a zárt kaput:
 

(null)

(null)

Nézzük a két tréner hogyan értékelte az összecsapást.
 
Boros Tibor: "A találkozóval kapcsolatban a stabilitás és a védő harmadban elkövetett egyéni hibák kiszűrése volt a fő cél. A támadásban a pontrúgásokra és a kontrákra próbáltuk helyezni a hangsúlyt. Szerencsére a játékosok teljesítménye találkozott a szakmai stáb elképzelésével, ilyenkor pedig törvényszerű, hogy nem marad el az eredmény. Minden stábtagnak és játékosnak köszönöm a hozzáadott értéket!" (fuzesgyarmatisk.hu)
 
Nagy Sándor: "Fontos lett volna a jó rajt. Nem vagyok elégedett. Nem azt játszotta a csapat, amit megbeszéltünk, amit gyakoroltunk. Az elején elkövettünk egy buta hibát, amit az ellenfél könnyedén kihasznált. Dühítő vereséget szenvedtünk. Ennél sokkal jobbra számítottunk." (tiszakecskefoci.hu)
 
Füzesgyarmati SK–Tiszakécskei LC 1–0 (1–0)
NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Füzesgyarmat, zárt kapuk mögött. Vezette: Mencsik László (Szarvas László, Szabó Ferenc Szilárd).
Füzesgyarmat: Fildan – Achim S., Tóth O., Raducu, Pataki – Achim Á., Ramos – Karikás (Balogh G., 64.), Kis Sz. (Molnár Sz., 92.), Vajda (Árvai, 78.) – Popescu. Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Csillag László.
Tiszakécske: Molnár M. – Oláh M., Kiprich, Horváth Adrián (Pál, 82.), Fülöp – Ternován (Galacs, 67.), Horváth Attila (Csáki, 82.), Pongrácz, Simon – Zvara (Albert, 46.), Kalmár. Vezetőedző: Nagy Sándor.
Gólszerző: Popescu (12.).

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC