Drámai hajrá: fogynak a kecskemétiek, Aczél csalódott - reakciók - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Drámai hajrá: fogynak a kecskemétiek, Aczél csalódott - reakciók

Bíró Ádám - 2021. April 26. Monday 13:43
Szakmai kérdésekbe nem ment bele a KTE edzője.
Kép forrása: kecskemetite.hu
Tapad a Kecskemét a listavezető Iváncsára az NB III Közép csoportjában. A KTE vasárnap 2-1-es győzelmet aratott a Dabas-Gyón ellen, így egy pont a hátránya az éllovassal szemben. Az első játékrészben sok lehetőséget nem lehetett feljegyezni, aztán a szünet után jöttek a gólok. A vezetést a lila-fehérek Grünvald révén szerezték meg az 58. percben. Bő 20 minutummal később a vendégek Ablonczy tizenegyesével egyenlítettek. Sokáig 1-1 állt az eredményjelzőn, majd a 93. percben egy szöglet után a lecsorgót Puskás vágta be a dabasi kapuba. Tehát drámai hajrában diadalmaskodott a KTE. 
 
Nézzük, a két vezetőedző hogyan értékelte a bajnokit:
 
Gombos Zsolt, a KTE HUFBAU vezetőedzője: "Lélektani oldalról nézve ez így nagyon fontos és értékes siker, szakmai dolgokba most nem is mennék inkább bele. Jól szervezett és agresszív csapattal játszottunk, akik ellen egy kicsit kapkodtunk, rohantunk, rossz döntéseket hoztunk, emiatt sem tudtunk annyiszor gólhelyzetbe kerülni. A legfontosabb a három pont volt természetesen. Kevesen vagyunk és egyre fogyunk, most már a szerdai mérkőzésre kell koncentrálni. Itt már nem a szakmai és a fizikális dolgokon van hangsúly, hanem azon, hogy mi van a játékosok fejében, ez lesz a döntő Dunaújvárosban is." (kecskemetite.hu)
 
Aczél Zoltán, a Dabas-Gyón FC vezetőedzője: "Csalódott vagyok, mert úgy érzem, hogy többet birtokoltuk a labdát, több helyzetünk volt, pláne az első félidőben, amikor a bajnokesélyest nem engedtük helyzetbe kerülni sem. A második félidőben volt egy tíz percnyi zavarunk, amikor a jó képességű kecskeméti támadósor ki is használta egy bedobás utáni megingásunkat. Utána megint mi domináltunk, jöttek a beadások, amik sok esetben nem sikerültek, de egyenlítettünk, nálunk volt a labda, utána aztán összehoztunk a semmiből egy szögletet, amiből újabb gólt kaptunk. Ez a Dabas-Gyón, mellyel én szeretnék nagyobbat álmodni, de aztán rá kell jönnöm, hogy ilyen lehetőségek mentén maradjunk csak bent. Tisztelettel gratulálok a Kecskemétnek, hiszen a győzelmet nem kell megmagyarázni, sok sikert kívánok nekik! Emellett büszke vagyok saját csapatomra is, hiszen ezzel a játékkal nincs okunk szégyenkezni, még ha holnap az is jelenik meg az újságban, hogy 2-1-re nyert a Kecskemét." (kecskemetite.hu)
 
KTE HUFBAU – Dabas-Gyón FC 2-1 (0-0)
Kecskemét, V: Borbás Bottyán Aurél (Vrbovszki Pál, László István Sándor)
KTE: Mészáros – Koszó, Gál (Asztalos 71.), Szalai – Puskás G., Vágó, Károly, Ludasi (Nagy 79.), Grünvald – Tóth (Puskás Z. 6.), Constantinescu (Pantelisz 79.)
DGY: Megyeri - Száhl, Gaszner, Molnár, Popovics (Szabó 75.), Ablonczy, Peres, Lucz, Karacs (Dunai 75.), Hirman, Grabant.
Gól: Grünvald (58.), Puskás Z. (93.) ill. Ablonczy (79. - büntető)
Sárga lap: Gál (55.), Koszó (77.), Pantelisz (92.), Puskás Z. (94.)
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!